Mój ogród-mariasen cz.3
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piterku, tez chyba ze 40 zł. Jak go kupiłam miał takie wyblaknięte liście ale teraz ściemniały. Podoba mi się bo pąki ma czerwone, jak urośnie to będzie na co popatrzeć. Teraz jest trochę przysłonięty innymi krzewami.
Cieszę się na te żurawki, muszę zrobić zdjęcia wszystkich moich i w końcu uporządkować nazwy. Masz Sashay? Kupiłam taką na allegro ale to nie ta.
Cieszę się na te żurawki, muszę zrobić zdjęcia wszystkich moich i w końcu uporządkować nazwy. Masz Sashay? Kupiłam taką na allegro ale to nie ta.
'Sashay' nie mam (ale już w drodze), ostatnio dostałem 'Snow Storm', 'Citronelle' i 'Pistache'. W drodze są 'Cinnabar Silver', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Lime Rickey', 'Southern Comfort', 'Hearts on Fire', 'Plum Royale', 'Kassandra', 'Mars' i 'Mocha' - haha, mania normalniemariasen pisze:Piterku, tez chyba ze 40 zł. Jak go kupiłam miał takie wyblaknięte liście ale teraz ściemniały. Podoba mi się bo pąki ma czerwone, jak urośnie to będzie na co popatrzeć. Teraz jest trochę przysłonięty innymi krzewami.

- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Igo, ja mam wrażenie, że już we wszystkim jest niezły ścisk i co dalej??????????????
Teraz będę podcinać a hosty jeszcze trochę mogą się zagęszczać. Lubie jak rosną gęsto i mam jeszcze trochę miejsca na przesadzanie tych z największego ścisku albo takich które są za bardzo przysłonięte przez inne.
Jak już się nie będę mieścić to na pewno coś wymyślę.
Teraz będę podcinać a hosty jeszcze trochę mogą się zagęszczać. Lubie jak rosną gęsto i mam jeszcze trochę miejsca na przesadzanie tych z największego ścisku albo takich które są za bardzo przysłonięte przez inne.
Jak już się nie będę mieścić to na pewno coś wymyślę.
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję za pokazanie czarnego bzu.Masz już duże okazy,stanowią piękne tło,jednak ten z wyciętymi liśćmi najbardziej mi się podoba.Żylistek u ciebie to również już duży krzaczek...kiedy ja się takich doczekam.Ty już gospodarzysz od sześciu lat pełną parą jednak twoje rośliny są ogromne i tworzą wspaniałą atmosferę ogrodu.Tajemniczość najbardziej oddaje hostowisko jakże różnordne i piękne.Ja z hostami jeszcze nie jestem za pan brat i nazwy jakimi operujecie wprawiają mnie w zakłopotanie ,że nic o nich nie wiem.Jak na razie jeszcze nie popadam w chorobę hostową
.

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
Za każdym razem, jak tutaj zaglądam to ciumkam i mlaszczę i "ajajaj" "ojojoj"...
Oddadzą mnie w końcu do domu wariatów.
Oddadzą mnie w końcu do domu wariatów.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę