Witaj pracusiu. Podejrzałam u Ciebie garnki i koszyczek. Teraz będę szperać i szukać coś takiego, bo mi się spodobało. Zawsze ktoś coś pokaże, a ja potem też takie coś chcę ale już miejsca brak Mi to się wszystko podoba Nie wiem dlaczego
Witaj Giguś po mojej wielkiej nieobecności. Może jeszcze mnie pamiętasz.
Ogród ci się wspaniale rozrósł.
Mnóstwo nowych roślin.
I masz bajeczne, wprost odlotowe pojemniki na kwiaty. Beczułki, kosze, dzbany. Niesamowicie mi się to podoba.
Warzywniaczek wypielęgnowany, wszystko ładnie rośnie. Mój mąż tydzień temu drugi raz siał warzywka. Te wsiane tuż przed wielkanocą niestety nie wzeszły.
A co do iryska- to czy mnie dałoby radę wysłać chociaż maleńkie kłącze. Mogę podesłać coś w zamian, tylko nie wiem co?
Wczoraj sie zapiekłam na amen. A dzisiaj jestem chora.Jakaś chyba jelitówka mnie dopadła. Do pracy nie poszłam.
Potem wkleje foty.Buziaki dla Was. Wszyscy, którzy chcą irysy-dostaną, adresy na pw proszę. Chabry jak przekwitna też wszystkim chętnym wyśle.
Nakupowałam i powsadzałam do dzbana i kosza kwiatuchy. Fotki potem. Sorka ale muszę lecieć..............
Mam nadzieję, że lecisz do łoża Chyba nie wyjdziesz z domu chora Nakazuję Ci z łóżka nie wychodzić i już Bo jak nie posłuchasz to od koleżanek dostaniesz
Giguś, dziękuję, ale one u mnie się nie sprawdzają Pozbywam się wszystkich z ogrodu, niepotrzebnie zajmują tylko miejsce. Pocysterskie opactwo jest piękne, byłam tam kilkakrotnie, ale już dawno.