Tomek i ogrod
Iga ,wpadaj i oglądaj.Co do Host wiem jakie mają wymagania,i bardzo dobrze u mnie rosną gdzie bym ich tylko posadził,często dla relaksu spaceruję konewką i wody nigdy im nie braknie ,a pod świerkiem mam też rabate z różnymi roślinami ,nawet storczyki gruntowe i dobrze się rozwijają ,ale zaznaczę że obok mam studnie i wody tam nie brakuje.
tutaj pokażę częściowo jak się ma hosta pod świerkiem,nie dużo widać ale nie znalazłem innej fotki
tutaj pokażę częściowo jak się ma hosta pod świerkiem,nie dużo widać ale nie znalazłem innej fotki

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tomku co jest na piątym zdjęciu, idzie chyba w kulę, no przecież nie wajgela.Rh jak rozkwitnie to dopiero będzie efekt.Mój biały tak pięknie teraz kwitnie.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kurczę ale super wygląda, możesz zdradzicćjak to zrobiłeś , bo ja mam też jedna taka duża która by się może nadawała. Czy wycinasz wszystkie a zostawiasz jeden główny? i ile latek to może potrwać
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Widzę, że u Ciebie w ogrodzie też dużo ładnych i zadbanych roślin. Najbardziej zazdroszczę tej kwitnącej glicynii. U mnie rośnie trzeci rok i nie wypuściła jeszcze ani jednega kwiatka, a też była szczepiona. Gratuluję cierpliwości w kształtowaniu roślin typu bonsai, spirale itp. Różaneczniki wspaniałe.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomku nieodmiennie zachwycam się Twoim ogródkiem, masz naprawdę piękne widoczki, wspaniałe iglaki takie dorodne
Hostowisko świetnie się zapowiada, pięknie będzie wyglądało jak roślinki się rozrosną
wspaniałe różaneczniki, cudownie już kwitnie clematis
, śliczny biały orliczek
A storczyk- cudo
Można by wymieniac i wymieniac.....