Ogród Danusi

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Danusi

Post »

Danusiu no to dawaj fotorelację ....co tam ciekawego zobaczyłaś i się nauczyłaś ????
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Mój komputer dziś odmawia posłuszeństwa, przywołała go właśnie do porządku , zobaczymy czy się poprawił.
Fotosik nie chce ze mną współpracować, w takim tempie to może za tydzień wejdzie kilka fotek
na razie złote tarasy , podają tam pyszną rybkę.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kiepsko to idzie, ale idzie
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Z pełny brzuszkiem poczłapałyśmy z koleżanką po stolicy , ona pierwszy raz była w Warszawie , więc obeszłyśmy Starówkę, zaciągnęłam ją pod pałac prezydencki, do kościoła św. Anny

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tak wygląda stadion wieczorem . Spacerując wieczorem nad Wisłą wypatrzyłyśmy Planetarium jeszcze tam nie byłam , następne szkolenie w marcu, muszę tam być.

Obrazek

Potem lulu i na następny dzień szkolenie.
Na koniec szkolenia prezentacja firm.oferty będą w marcu, kwietniu.
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

W Szczecinie już pierwsze zwiastuny wiosny budzą się z zimowego snu. Przeglądając dzisiaj ogród dopatrzyłam się , przebiśniegów ,pokazują się krokusy, hortensja otwiera pąki, z ziemi wychodzą maliny , na wierzbie są pierwsze bazie, kwitnie ciemiernik. Tyle widziała dzisiaj , więc chyba wiosna tuż, tuż.
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale ty miałaś jakieś fotki z wystawy wstawić :evil: .Jakaś relacja miała być :evil: .
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Danusiu patrząc na twoje zdjęcia, widzę, że byłaś na jednej z uliczek sąsiadujacych z ulicą Freta, na której mieści się kawiarenka, gdzie podają kawę cappucino najlepszą na świecie. Wierz mi, nie ma takiej kawy ani we Włoszech, ani w Paryżu, ani w ogóle gdzie indziej. Chodzimy do tej kawiarenki już od wielu, wielu lat, a kawa jest niezmiennie przepyszna. ;:108
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wandziu z nieba mi spadłaś , w marcu jadę znowu na szkolenie , przed wyjazdem zapytam otą kawiarenkę, dziś nie pytam bo zapomnę.
Agnieszko obiecałam , ale od kilku dni mam problem z komputerem , dziwne rzeczy się działy , teraz próbuję wszystko po wgrywać ale robię to z doskoku . Co do relacji jak się uporam z komputerem to będą ,wysyłałam do Ciebie informacje ale się wykrzaczyła.
A dzisiaj dodatkowo internet fiksuje.
Ciebie interesują żurawki , więc dowiedziałam się że mają być nowości w odmianach Sweet Tea, Lie Marmalade, Mint Julep, Fire Cief, Plum royale, Black Beauty nie jestem mocna w żurawkach , może już je masz . Mi powiedziano że to są nowości.
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A u mnie już wiosna wychodzą maliny, pokazują się bazie, hortensja otwiera pąki, i wrzośce budzą się z zimowego snu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
katik
1000p
1000p
Od: 2 sty 2011, o 16:14

Post »

Danusiu ja też czekam na realcje , czy to była otwarta wystawa bo ja nic nie wiedziałam :(
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kasiu ja byłam na szkoleniu , więc nijak ma się to do wystawy, czy czegoś takiego ( a myślałam że będzie inaczej). Producenci zjeżdżają się pokazują po kilka wózków produktów , ale przede wszystkim można się dogadać co do spraw czysto handlowych ( co do ilości , gatunków i takie tam ).Oczywiście jestem bardzo zadowolona z wyjazdu , bo wreszcie ustaliłam co i jak . Pierwszy sezon samodzielnie będę robiła tak duże zamówienia więc dobrze że wiem o co chodzi. Z żalem patrzyłam na wystawę którą Ty prezentowałaś w swoi wątku . Niestety nie wiem nawet gdzie takie wystawy się odbywają. te na które ja jeżdżę są bardzo praktyczne, robocze. Te twoje są piękne.
A to kilka fotek z mojego szkolenia, co byś nie myślała że lekceważę Twoje zainteresowanie.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Często oglądam różne wątki i jestem pełna podziwu . Wszystkie ogrody są piękne , pewnie dla tego , bo tworzą je pasjonaci., a jest tego tyle że nie nadążam.

Obrazek
Awatar użytkownika
Amarylka
100p
100p
Od: 1 kwie 2009, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Witam! Przejrzałam Twój wątek, bardzo mi się tu podoba. Przyjemnie popatrzeć, chociaż patrząc na kiełbaskę w dymie samo patrzenie przestaje wystarczać. ;:224 Widziałam u Ciebie języczkę leopard - masz ją jeszcze? Jak się przechowuje?
Pozdrawiam Anetka
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Anetko , moją języczkę rozmnożyła i przechowuję w warunkach ogrodowych , z zabezpieczeniem przed mrozami , przyjdzie wiosna to zobaczymy co z tego wyrośnie , możesz śledzić mój blog , na pewno ją opiszę jak tylko będę coś wiedziała konkretnego.
Awatar użytkownika
Fabi 12
1000p
1000p
Od: 18 sty 2010, o 21:20

Post »

Obrazek

Danusiu czy w realu one wyglądają tak samo? Od dawna szukam takiego kwiatka w tym kolorze do sypialni.
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Fabi to jest farbowane Kalanchoe w tym kolorze możesz kupić też Phalaenopsisa też farbowanego , kolor utrzymuje przez 2 -3 okresy kwitnienia potem jest biały. Tylko jest drogi.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”