Na działce ewkapaw-2009
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu. Piękny masz ten zbiór kwiatów. Dyptam muszę gdzieś wynależć w jakimś centrum ogrodniczym, gdyż wiem, że nie lubi rozdzielania. I hosty takie dorodne. A ja juz wiem, że host nie będę więcej sadzić. Właśnie tego się obawiałam, że sadzę dla złodziei.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Aga jutro zabiorę aparat , bo na działce będę miała zlot emerytek
mają przyjść po szałwię . Dzisiaj owszem byłam nawet dwa razy , ale raz po kwiatki bo szłam w odwiedziny do starszej chorej znajomej pani . Teraz brat z bratową chcieli przeprowadzić u mnie inspekcję na działce
, bo jeszcze w tym roku nie byli . Nawet wypadła dość dobrze - uwag nie było 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Niestety ta piwonia nie jest moja
Rośnie w ogrodzie u mojej koleżanki . Jest tak piękna , że muszę pokazać tutaj na forum . Jest co podziwiać
.

Rośnie w ogrodzie u mojej koleżanki . Jest tak piękna , że muszę pokazać tutaj na forum . Jest co podziwiać

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
TESS z tego co wiem , jest to piwonia japońska / chyba drzewiasta / . Muszę do koleżanki zadzwonić i zapytać czy ma jeszcze może jakś wiwieszkę i ile lat rośnie u niej . Ja kojarzę jakieś trzy - cztery lata . Dzisiaj byłyśmy razem w RO na Wojska Polskiego i kupiła sobie tego typu piwonię , która ma być w kolorze pomarańczowym .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
dziś w rajskim????? o to moze jutro podjadęewkapaw pisze:TESS z tego co wiem , jest to piwonia japońska / chyba drzewiasta / . Muszę do koleżanki zadzwonić i zapytać czy ma jeszcze może jakś wiwieszkę i ile lat rośnie u niej . Ja kojarzę jakieś trzy - cztery lata . Dzisiaj byłyśmy razem w RO na Wojska Polskiego i kupiła sobie tego typu piwonię , która ma być w kolorze pomarańczowym .

jakie ziemię one lubią??? i czy na wschodniej stronie to da rade????
kurka w marcu po 30 zł japońskie były w LM....
- ewkapaw
Tess - dzisiaj koleżanka płaciła chyba 38 zł , ale nie miała pąków . Z tego co mówiła to lubi dużo wody
U niej rośnie raczej po zachodniej stronie ogrodu . Dzwoniłam do niej i mówiła , że ma ulotkę na temat tych piwonii , ale teraz jest zajęta i nie ma czsu jej poszukać . Poproszę , żeby coś więcej i o niej powiedziała .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Aga owszem udane spotkanko . Pogadałyśmy sobie o "pierdołach " , kawkę odpiłyśmy , ciastko które upiekłam odjadły
Jedna nie ma działki , to tylko ucieła sobie kaliny do wazonu , druga dostała kilka reklamóweczek sadzonek , a trzecia zawiozła mnie później do RO i kupiłam lawendę
. Jak tu się nie cieszyć 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków