Storczyki Jolanty
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu fajna niespodzianka, myślałaś o małych roślinkach a tu prosze. Ciekawe co to za roślinki
A może już rozszyfrowałaś
co to jest i KTO wysłał tę niespodziankę. Gratulacje
Pozdrawiam Ania

Pozdrawiam Ania

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja mam szklarnię na podwórku, ale nie wynoszę tam już moich storczyków. one muszą być blisko mnie, w tym samym pomieszczeniu, a nie na podwórku. ale moim ulubionym storczykom wystarczy zwykły parapet.Storczykowa gdybym ja miala mozliwosc posiadania jakiejs szklarenki to dopiero by się moja przygoda ze storczykami zaczela. Bym w niej siedziala od rana do wieczora. Moglabym uprawiac gatunki o ktörych marze
a twoje Vandowate puszczają już pędziki?
- Storczykowa
- Storczykowa
- Jolusia
- 1000p
- Od: 25 gru 2008, o 19:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przy wytwarzaniu peda kwitowego roslina potrzebuje sily a do tego potrzebny jest jej nawöz. Daj jej troche to na pewno jej nie zaszkodzi.
Wczoraj tak robilam do mojego meza
i prosilam o nastepny koszyczek. No i dzisiaj juz gotowy tylko ze tym razem nie z bambusa tylko jakiegos innego drewna. Jak möj M wreczyl mi koszyczek to tak robilam
Tak wyglada jego dzielo i juz sobie dwa storczyki w koszyczku zamieszkaly, Rhynchostillis gigantea alba i Vandofinetia Pat Arcari Nuit Blue

Wczoraj tak robilam do mojego meza

Tak wyglada jego dzielo i juz sobie dwa storczyki w koszyczku zamieszkaly, Rhynchostillis gigantea alba i Vandofinetia Pat Arcari Nuit Blue