Przemku- w ubiegłym roku miałam dokonać zakupu maty w Lubartowie obok grubej Kaśki (chyba wymiennikownia) obok stacji PKS.-okrągła budowla
Ja także robię rozeznanie-mata tania nie jest, a folia ostatecznie na upartego trochę posłuży, kwestia wymiany sadzonek. Nie potrzeba nawadniania kapilarnego-spokojnie można podlać wężem ogrodniczym.!! Folia zabezpiecza przed parowaniem-jedynie właśnie okolice krzaków najbardziej odparowują. Podlewanie to pikuś, oddychanie gleby, korzeni to jest problem w przypadku folii, a mata jest perforowana-wiec problemu nie ma. Na folii podczas opadów, czy podlewania przy nierównym podłożu, co jest oczywiste, zbierają się kałuże-zagrożenie gnicia i rozwoju szarej pleśni- w przypadku maty nie ma problemu-opady przesiąkają.Niesamowity plus (+)!!
Przeglądałeś ofertę Florexpolu-dramat moim zdaniem, jak na takie przedsiębiorstwo. Zdjęcia roślin robione chyba aparatem w telefonie komórkowym

Aż mi wstyd za ziomali. Czy zdecydowałeś się na zamówienie?
Ja potrzebuje od nich
tylko Dziewanny fioletowej"-Mix 0,60zł. Szukam możliwości podłączenia się do zamówienia z tą jedną torebką