Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ten wiesz z takimi już wypasionymi kwiatami, że :shock:
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20

Post »

Wiem jakie mają kwiaty, ja mówię co ja widziałem;) u mnie białe z czerwonym środkiem były 10zł, a niewiadomy kolor za 16zł;ppp mnie się osobiście najbardziej podoba różowy iczewony i mam nadzieję, że taki kolor będe miał, ale pewnie jeszcze z tydzień zejdzie, aż zakwitnie. Wiesz im bardziej nawozisz tym większe kwiaty jak i cały krzak.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aaaa...to dobre miejsce dla houtuni,hibiskusa bagiennego kupowałam za 40zł i to samą karpę w ubiegłym roku.Chyba bardzo przepłaciłam. :roll:
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

40 zł za hibiskusa bagiennego to b. dużo. U nas całkiem ładne, kwitnące były po 20 zeta.
Nawet żałuję, że nie kupiłem :?
marivsz
1000p
1000p

Post »

Oj Jacek żałuj bo to już cena przyzwoita, a TY Alionuszka to fakt przepłaciłaś, ale każdy region Polski rządzi się swoimi cenami;)
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Czytam o hibiskusie bagiennym jaki to jest, może taki
Obrazek
marivsz
1000p
1000p

Post »

Geniu fotka tak troszke za bardzo z bliska, ale wydaje mi się że to nie jest bagienny, bynajmniej u mnie on tak blisko pąków kwiatowych obok siebie nie ma, jak na zdjęciu u Ciebie.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Ale nowości przytargałeś do domu :lol: :lol: :lol: :lol:
Podoba mi się hutujnia i żurawki i hebe też jest bardzo interesująca :D
marivsz
1000p
1000p

Post »

krzysiek86 dzięki, wiesz co widziałem wczoraj Twojego sobowtóra :D tak mi przeszło przez chwilę to Ty czy nie;D ale sobie myślę co Ty byś w tych rejonach robił, zresztą musisz dać jakieś większe zdjęcie;D bo po tym to tak ciężko... :D
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Mariusz, tułacz jest taką sympatyczną rośliną ale u niektórych bardzo się panoszy :lol: :lol:
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Siermanko Mariusz co tam u Ciebie słychować ?? :D:D Może coś nowego zrobiłeś w ogrodzie albo coś zakwitło ??? Wkleiłbyś jakieś nowe fotki. Ociągasz się kolego :D:D:D
marivsz
1000p
1000p

Post »

Hehe Marcin dzisiaj święto, także odpoczywamy :D na razie się obijam i rabaty nie ruszyłem :( zresztą muszę pościągać jeszcze roślin. Z nowego co kwitnie to rozkwitła mi goryczka bezłodygowa, bałem się, że z niej już nic nie będzie bo 4 razy w ostatnim miesiącu kret mi ją wykopał- ale już więcej nie wykopie :D Dzisiaj pierwszy kwiatek rozwinęła goryczka chińska niebieska, biała sie ociąga i dopiero tworzy pąki. Magnolia dalej sobie kwitnie, jedna z host powtarza kwitnienie i ja wiem tyle nowości;DDD
ogródeczek
storczyki
marivsz
1000p
1000p

Post »

No to kilka fotek;) żeby Marcin znowu o ociąganie nie posądził :D
goryczka bezłodygowa, ta wykopywana przez kreta
Obrazek
goryczka chińska
Obrazek
Hehe no i Filek, on to ma parcie na szkło :;230 ale jego mina to :D a tłumaczyłem - uśmiech :D
Obrazek
No i moja ulubiona sosenka, jak do tej pory nikt nie wie co to za jedna :D
Obrazek
no i kilka wrzosów, inne pokazywałem wcześniej, ten miał być ciemny róż, a wyszedł jasny;/ ale za to pełny, także ujdzie, wybaczam pomyłkę :D
Obrazek
a ten to chyba najszybciej rosnący, kwitnie też długo, foty mało wyraziste bo dziś słonko przypieka i jakoś tak mieni się
Obrazek
a ten biały to chyba taki jak i Diany, miałem go wyrzucić bo było kiepsko z nim ale odżył :wink:
Obrazek
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

wrzosy już cudne jesiennie, goryczkę po raz pierwszy widzę u Ciebie i bardzo mi się podoba. A mina kota - bezcenna :;230
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Śliczne te Twoje wrzosy :P
Mina Filka przypomina mi tę ;:154
Pozdrawiam Gośka