U Antooosi :):):)
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Antooosiu, piękne roślinki zakupiłaś
I nie małych rozmiarów ;)

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Dzięki bardzo w imieniu moich nowinek.
Paulko strasznie mi przykro,że hibek Ci marnieje.Może to z powodu zmiany warunków,a potem się chłopak weźmie do życia...jeśli rzuca pączkami-to się nie przejmuj-na nowym miejscu to norma.Trzeba być dobrej myśli,pokaprysi,a potem zobaczysz,jak się rozrośnie.
Aniu,Gosiu gdzie Wy się podziewacie???Co u Was?
Paulko strasznie mi przykro,że hibek Ci marnieje.Może to z powodu zmiany warunków,a potem się chłopak weźmie do życia...jeśli rzuca pączkami-to się nie przejmuj-na nowym miejscu to norma.Trzeba być dobrej myśli,pokaprysi,a potem zobaczysz,jak się rozrośnie.

Aniu,Gosiu gdzie Wy się podziewacie???Co u Was?
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Wczoraj spotkałyśmy się z Agnieszką,przemiła dziewczyna.Prezenty od Niej w trakcie ukorzeniania(cissus i hibiscus o białych,pełnych kwiatach 8) ).Oczywiście ponieważ umówiłyśmy się w pobliżu Castoramy,grzechem byłoby do niej nie zajrzeć.Stamtąd wyszłam z tym cudnym fiołeczkiem(w domu musiałam wyciskać z niego wodę,taki był przelany).A piękność w kremowej doniczce,to moja wyśniona strelicja,kupiona w końcu na pewnej aukcji.Ciekawa jestem,czy jej się u mnie spodoba.Ponoć to niezniszczalna roślina,ale skoro chyba załatwiłam zamiokulkasa 8) ....:

Pozdrawiam,Kinga.
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Kingo
śliczne nowości.Strelicja piękna.
Według mnie jest łatwa w hodowli.Bardzo szybko rośnie.Moja nie sprawia mi problemu.
śliczne nowości.Strelicja piękna.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Kingo
moja strelicja stoi sobie w pokoju z oknem południowym ,ale nie przy samym oknie tylko troszkę dalej.Podobno nie lubi silnych promieni słonecznych.Ma dość wilgotno ,ale żeby na podstawku nie stała woda,bo wtedy gniją korzenie.Od czasu do czasu dostaje odżywki i nic poza tym.Rośnie bardzo szybko.Jak ją kupiłam na jesieni była mała ,teraz ma ponad 60 cm wysokości.
moja strelicja stoi sobie w pokoju z oknem południowym ,ale nie przy samym oknie tylko troszkę dalej.Podobno nie lubi silnych promieni słonecznych.Ma dość wilgotno ,ale żeby na podstawku nie stała woda,bo wtedy gniją korzenie.Od czasu do czasu dostaje odżywki i nic poza tym.Rośnie bardzo szybko.Jak ją kupiłam na jesieni była mała ,teraz ma ponad 60 cm wysokości.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-