Trójkątna szachownica- ogród Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
samanta
500p
500p
Od: 21 lip 2008, o 20:00

Post »

ewkapaw pisze:Dołączam się do słów IZY /tu.ja./ . Bez dobrego fotografa żaden aparat nie zrobi tak pięknego zdjęcia . Niestety ja jestem " noga " jeśli chodzi o robienie zdjęć . Nastawiam na automat i pstrykam , chociaż jest mi wstyd :oops: . Zazdroszczę tej umiejętności - muszę chyba zimą iść na jakiś kurs fotograficzny . :shock:
Witaj Ewuniu .
Cieszę się , że zaglądasz do mojego ogródeczka i mam nadzieję , że sprawia Ci to przyjemność .
Jeżeli chodzi o zdjęcia to zasługa mojej dziesięcioletniej córci , która poinstruowała mnie jak korzysta się z aparatu.
Pozdrawiam cieplutko i zapraszam . Marta.
samanta
500p
500p

Post »

Dzisiaj był piękny , słoneczny dzień ...... i bardzo pracowity dla moich małych gości :P :P Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Witaj Martuniu. Widzę, że goście dzielnie pozowali do zdjęć :lol: Fotki jak zwykle piękne i kwiaty również :lol:
Pozdrawiam i życzę miłej nocki ;:100
samanta
500p
500p

Post »

Olga00 pisze:Witaj Martuniu. Widzę, że goście dzielnie pozowali do zdjęć :lol: Fotki jak zwykle piękne i kwiaty również :lol:
Oleńko ,ależ z Ciebie nocny marek - ja o tej porze to już dawno ;:19 ;:19
Pozdrawiam . Marta.
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Martuniu ja uwielbiam siedzieć po nocach, a rano nie można mnie dobudzić, dlatego nie cierpię pierwszej zmiany, wtedy muszę wstać o piątej rano :cry: , ale za to kocham nocki :lol:
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Obrazek
Ależ kolorowo u ciebie :D a goście pracowite, nie zważały na aparat :)
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
samanta
500p
500p

Post »

Moja dzisiejsza wyprawa do lasu zaowocowała podwójnie ...... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Widzę że nie tylko ja jak zajdę do lasu to oglądam różne pnie i ścięte konary :;230 ......a zbieranie grzybów uwielbiam z jedzeniem gorzej :wink:
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grzybki fajne - nie powiem. Jednak pieniek ( konar) bije je na głowę! Jest świetny :!:
samanta
500p
500p

Post »

BarWo pisze:Widzę że nie tylko ja jak zajdę do lasu to oglądam różne pnie i ścięte konary :;230 ......a zbieranie grzybów uwielbiam z jedzeniem gorzej :wink:
Święta racja Basiu - las to skarbnica , tyle że gorzej z transportem . Nieźle musiałam się nagimnastykować , żeby namówić męża co by przywiózł mi to " maleństwo " ;:112 ;:112
samanta
500p
500p

Post »

tu.ja pisze:Grzybki fajne - nie powiem. Jednak pieniek ( konar) bije je na głowę! Jest świetny :!:
Ooooo .... tak , dlatego wylądował u mnie w ogrodzie . Lubię takie "drobiazgi ".Jeszcze tylko parę kamyków , trochę kory i nowa rabatka będzie skończona. :lol: :lol:
samanta
500p
500p

Post »

Mimo zimnicy , kwiatki nadal dzielnie kwitną ... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Nie widać, zeby u Ciebie było zimno :) Pięknie jeszcze kwitną...
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

ajajaj jakie piękności, przy korzeniu wymiękam, przy roślinkach też, kurcze zdjęcia piękne a u mnie buro szaro i zimno brr......
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto - Twoje kwiatki wszystkie piękne , ale proszę napisz co jest za roślinka która kwitnie na żółto wśród zielonych listków . Jest piękny .
Czy w lasach w Twojej okolicy są grzyby . Mam ochotę wybrać się na grzybki , ale nie wiem w których lasach :?: Jeśli mogłabyś napisać coś na ten temat , w jakiej okolicy coś bym nazbierała , byłabym wdzięczna :lol:
Pozdrawiam EWA
Spis linków
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”