Asiu mi czasami net nie łączy,ale spróbuję tej metody
Koliberku Elf to taka kinder niespodzianka,ciekawe,czy rzeczywiście wygląda tak ładnie jak na plakietce.
Aguś Fiskars to jak mercedes klasy E

Mam porównanie,bo miałam juz ich trochę i tak naprawdę ten wychodzi z wszystkich najlepiej.
Nie lubię jak muszę szarpać się z rośliną.Mam sekator z Lidla,no może nie jest najwyższej jakości,ale może być
Ja szukam w sklepach rękawiczek ochronnych tych najtańszych i wszędzie pusto,jeszcze nie zamawiają?
Francesko wyrzuciłam opakowanie po sekatorze ,ale on jest z tych mniejszych typowo do róż,krzewów.
Polecam,tnie się wyśmienicie
Aniu jestem uparta z wysiewami w poprzednim roku nie udało mi się,teraz jest o niebo lepiej,jak sobie przypomnę jak pikowałam lobelię pojedynczo to sama się uśmiecham.A to wystarczy łyżeczką kępkami popikować
Żeniszek ma coraz większe przyrosty,on jest niezawodny i nie wybujały tak jak szałwia,która się lekko pokłada.
Co wyniknie z moich siewów?Mam nadzieję,że choć jedną roślinkę uda mi się posadzić i zakwitnie.
A jeżeli nic,to tak jak piszesz kupię gotowe choć wiadomo,że nie ma wtedy tej radości
Pachnący powojnik i w dodatku żółty,istne cudo,Aniu Ty potrafisz wyszukać ciekawe odmiany.
Tęsknie za działeczką,a za oknem zimno,nieprzyjemnie,brak słońca usypia mnie
Wymyśliłam sobie,że przed balkonem posadzę może jakieś krzewinki,które będą mnie rano cieszyć jak wyjrzę za okno.