Madzik - moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Madzik, prześlicznie u Ciebie jak zawsze
Będę dopingować Twoje paphiopedilum, to będzie dopiero coś jak zakwitną oba różnymi kwiatami

Będę dopingować Twoje paphiopedilum, to będzie dopiero coś jak zakwitną oba różnymi kwiatami

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Madzik, to może Twój M zrobi dla nas jakiś piękny Twój portret i nam się pokażesz
!
A zdjęcia storczyków rzeczywiście bardzo piękne. Przyznam, że dziś już kolejny raz wracam do Twojego wątku
i oglądam wciąż od nowa
Najbardziej przyciągnęły mój wzrok liście Paphiopedilum. Mam do nich słabość - są jak dzieła sztuki !
Encylia, jest dla mnie bardzo dziwnym, nieodgadnionym storczykiem - chętnie podziwiam u kogoś,
ale sama pewnie bym nie kupiła
A Twoje kwitnienie Phalaenopsisa bardzo przypomina mi kolorek i kształt kwiatków mojego reanimowanego "drzewka"...
Gratuluję wspaniałej opieki
Pozdrawiam, Joanna

A zdjęcia storczyków rzeczywiście bardzo piękne. Przyznam, że dziś już kolejny raz wracam do Twojego wątku
i oglądam wciąż od nowa

Najbardziej przyciągnęły mój wzrok liście Paphiopedilum. Mam do nich słabość - są jak dzieła sztuki !
Encylia, jest dla mnie bardzo dziwnym, nieodgadnionym storczykiem - chętnie podziwiam u kogoś,
ale sama pewnie bym nie kupiła

A Twoje kwitnienie Phalaenopsisa bardzo przypomina mi kolorek i kształt kwiatków mojego reanimowanego "drzewka"...
Gratuluję wspaniałej opieki

Pozdrawiam, Joanna

- madzik
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
Art - myślę, że z całą pewnością storczyki są bardziej wdzięcznymi obiektami (i ładniejsze, i bardziej fotogeniczne...) do fotografowania niż ja
Paphiopedila mają rzeczywiście piękne listki, posiadam jeszcze dwa z wzorkowanymi listkami - każdy jest inny. Może kiedyś pokażę taką gromadkę ...
I oczywiście wpadaj jak najczęściej, zapraszam

Paphiopedila mają rzeczywiście piękne listki, posiadam jeszcze dwa z wzorkowanymi listkami - każdy jest inny. Może kiedyś pokażę taką gromadkę ...
I oczywiście wpadaj jak najczęściej, zapraszam