Królestwo Aniusi

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p
Od: 31 sty 2008, o 00:13

Post »

Dzięki Agnieszko za odzew. Zannę już spytałam teraz tylko czekam na odpowiedź - mam nadzieję, że pozytywną.
Pozdrawiam! Aniusia
-marzenia są po to by je urzeczywistniać-
Moje królestwo
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Królestwo Aniusi

Post »

Witaj Aniu! Byłam na spacerze po Twojej działce bardzo mi się podobało ale co najciekawsze mamy bardzo podobne historie umnie też pierwszy robiliśmy skalniak i oczko były nawet rybki które sąsiad wyłowił z jeziora też bym chciała pokazać ale nie wiem czy każdy może otworzyć swoją stronę mam już swój adres w fotosiku ale nie wiem gdzie go umieścić żeby się wyświetlił i dużo muszę jeszcze zdobyć wiedzy ale cieszę się że jestem wśród swoich życzliwych Pzdrawiam Roma
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

aniusiatr pisze:Proszę napiszcie coś na temat www.cebule.pl- zostało mi niewiele czasu i nie wiem czy zamawiać te roślinki czy nie warto.
Słyszałam bardzo pochlebne opinie o tym sklepie .Wiele osób tutaj z forum tam zamawiało .
Ja też się skusiłam ,ale w tym roku po raz pierwszy .Zaufałam dziewczynom i zamówiłam u nich za dość dużą kwotę .
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Jolu dziękuję Ci za dobre słowo w tej sprawie - właśnie wczoraj zamówiłam ogromną ilość roślin i wierzę, że dotrą piękne kłącza, które potem będą pięknie zdobić mój ogród. A i suma wyszła pewnie nie mniejsza niż Twoja.

Czekając na przesyłkę z kwiatami zakupiłam wózek-pomocnik przy pracach ogrodowych
Zdjęcia może w późniejszym czasie, bo dzisiaj współpraca z fotosikiem pozostawia wiele do życzenia.
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam Cię Anusiu dzisiejszy wieczór poświęciłam na zwiedzanie Twojego miejsca na ziemi . Jesteś bardzo pomysłowa pięknie oprawione rabatki i mnóstwo kwiatów tak dobranych ,że masz cały sezon kolorowo . Masz dużo miejsca i bardzo pomysłowego M. super zjeżdżalnia dla dzieci i miejsce do wypoczynku . Bardzo mi się podba Twój azyl i będę często tu zaglądać
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Bardzo mi miło Jadziu, że odwiedziłaś mnie mimo zimy i ciągle padającego śniegu. Cieszę się z całego serca, że podobało Ci się u mnie. Mąż rzeczywiście zdolny choć do tej pory sam o tym nie wiedział - musiał dostać konkretne zadania i rysunkowe szkice i plany by się przekonać, że wszystko jest do zrobienia. Mój ogród jest spory i całą zimę spędzam na wymyślaniu nowych rabat, kształtów, nasadzeń - czasami sama się już w tym gubię. Chyba za dużo chciałabym osiągnąć w tak krótkim czasie, mając w dodatku przy boku dwie małe "pomocnice".
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście zapraszam jak najczęściej.
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Obrazek Obrazek
Oto mój nowy pomocnik ogrodniczy

Obrazek
prezent walentynkowy

Obrazek Obrazek
i ostatnie zakupy
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Łał fajny pomocnik-nie trzeba za każdym razem biegać :roll: .
Zakupy super.Ja się staram do ogrodniczego choć raz w tygodniu zajrzeć i zawsze coś wytargam :roll: .
Awatar użytkownika
Kalmia
1000p
1000p
Od: 15 maja 2007, o 14:19
Kontakt:

Post »

Witaj, Aniu!
Dziś spacerowałam w Twoim ogrodzie, wszystko dokładnie obejrzałam i muszę powiedzieć, że ogromną pracę zrobiłaś wraz z mężem. Jestem pod wrażeniem! Ogród masz bardzo ładny, widać, że kochasz rośliny i przyrodę. No i zobaczyłam też bratnią duszę, też praktycznie nigdy nie wychodzę ze sklepu ogrodniczego bez nabytku. Pozdrawiam Ciebie i Twoje najpiękniejsze kwiatuszki (mam na myśli Twoje córeczki) bardzo serdecznie :D
P.S. Twoje oczko jest bardzo podobne do mojego, problemy z nim związane też...
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Witaj Kalmio po raz pierwszy w moim ogrodzie-miło mi bardzo będzie gościć Cię częściej i obiecuję, że wieczorkiem odwiedzę Ciebie.
Agnieszko72 masz rację, że ciężko jest przejść obok ogrodniczego obojętnie-zawsze coś ciekawego dla nas tam się znajdzie. Mam nadzieję, że wózek - pomocnik zda egzamin i będę z niego bardzo zadowolona. Mam dość spory ogród i bieganie po każde narzędzie czasami pochłaniało za dużo czasu. Często śmiałam się, że będę jeździła na rowerze żeby zaoszczędzić czas i nogi.

Dzisiejszy poranek obudził nas ciepłą puchową kołderką pod którą znalazło się wszystko.
Obrazek Obrazek Obrazek

A że jestem od kilku dni chora i dochodzę do siebie w domku dzisiaj miałam okazję przez cały dzień obserwować pracę strażaków, którzy naprzeciwko mojego domu ścinali olbrzymie topole.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p
Od: 28 paź 2008, o 19:21

Post »

Aniu widać że ta zima nie chce opuścić i Ciebie zakup pomocnika ogrodowego bomba
na pewno praktyczny i pomocny przy dużym ogrodzie widzę nasionka kwiatów
są bardzo ładne zobaczę jak będą wyglądać w realu.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Dzięki szafirku za odwiedzinki. Mam nadzieję, że będę mogła pochwalić się tymi kwiatkami bo ostatnio coś nie mam szczęścia do siewów-jakoś nic mi z nich nie wyrasta. Jednak te roślinki na opakowaniu mnie tak podkusiły, że ponownie postanowiłam zaryzykować-a nóż teraz się uda?
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p
Od: 28 paź 2008, o 19:21

Post »

Aniu z tymi nasionkami to jest różnie dwa lata temu kupiłam smagliczki i ładnie wzeszły
i cudownie i długo kwitły w zeszłym roku nie dosyć że wzeszły co kawałek to
jeszcze beznadziejnie kwitły sądzę że nasionka były do kitu ale próbuj na pewno
się uda pozdrawiam
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Oczywiście, że będę próbowała- w końcu kiedyś trzeba przełamać złą passę i mam nadzieję, że nastąpi to tego roku.
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu, widzę, że rozpoczęłaś szaleństwo zakupowe :D
Bardzo fajny ten Twój nowy pomocnik.
Widzę, że zakupiłaś też liliowce. Ja jestem chora na ich punkcie i to od zaszłego roku. Nic a nic mi nie przeszło. Gdzie mogę tam je kupuję. Pierwsze przyszły wczoraj od klientki z allegro, ale na większą dostawę oczekuję z cebul. Kupiłam tam 12 sztuk i już nie mogę doczekać się ich u siebie. :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”