Królestwo Aniusi
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Królestwo Aniusi
Witaj Aniu! Byłam na spacerze po Twojej działce bardzo mi się podobało ale co najciekawsze mamy bardzo podobne historie umnie też pierwszy robiliśmy skalniak i oczko były nawet rybki które sąsiad wyłowił z jeziora też bym chciała pokazać ale nie wiem czy każdy może otworzyć swoją stronę mam już swój adres w fotosiku ale nie wiem gdzie go umieścić żeby się wyświetlił i dużo muszę jeszcze zdobyć wiedzy ale cieszę się że jestem wśród swoich życzliwych Pzdrawiam Roma
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Słyszałam bardzo pochlebne opinie o tym sklepie .Wiele osób tutaj z forum tam zamawiało .aniusiatr pisze:Proszę napiszcie coś na temat www.cebule.pl- zostało mi niewiele czasu i nie wiem czy zamawiać te roślinki czy nie warto.
Ja też się skusiłam ,ale w tym roku po raz pierwszy .Zaufałam dziewczynom i zamówiłam u nich za dość dużą kwotę .
Jolu dziękuję Ci za dobre słowo w tej sprawie - właśnie wczoraj zamówiłam ogromną ilość roślin i wierzę, że dotrą piękne kłącza, które potem będą pięknie zdobić mój ogród. A i suma wyszła pewnie nie mniejsza niż Twoja.
Czekając na przesyłkę z kwiatami zakupiłam wózek-pomocnik przy pracach ogrodowych
Zdjęcia może w późniejszym czasie, bo dzisiaj współpraca z fotosikiem pozostawia wiele do życzenia.
Czekając na przesyłkę z kwiatami zakupiłam wózek-pomocnik przy pracach ogrodowych
Zdjęcia może w późniejszym czasie, bo dzisiaj współpraca z fotosikiem pozostawia wiele do życzenia.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Cię Anusiu dzisiejszy wieczór poświęciłam na zwiedzanie Twojego miejsca na ziemi . Jesteś bardzo pomysłowa pięknie oprawione rabatki i mnóstwo kwiatów tak dobranych ,że masz cały sezon kolorowo . Masz dużo miejsca i bardzo pomysłowego M. super zjeżdżalnia dla dzieci i miejsce do wypoczynku . Bardzo mi się podba Twój azyl i będę często tu zaglądać
Bardzo mi miło Jadziu, że odwiedziłaś mnie mimo zimy i ciągle padającego śniegu. Cieszę się z całego serca, że podobało Ci się u mnie. Mąż rzeczywiście zdolny choć do tej pory sam o tym nie wiedział - musiał dostać konkretne zadania i rysunkowe szkice i plany by się przekonać, że wszystko jest do zrobienia. Mój ogród jest spory i całą zimę spędzam na wymyślaniu nowych rabat, kształtów, nasadzeń - czasami sama się już w tym gubię. Chyba za dużo chciałabym osiągnąć w tak krótkim czasie, mając w dodatku przy boku dwie małe "pomocnice".
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście zapraszam jak najczęściej.
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście zapraszam jak najczęściej.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Aniu!
Dziś spacerowałam w Twoim ogrodzie, wszystko dokładnie obejrzałam i muszę powiedzieć, że ogromną pracę zrobiłaś wraz z mężem. Jestem pod wrażeniem! Ogród masz bardzo ładny, widać, że kochasz rośliny i przyrodę. No i zobaczyłam też bratnią duszę, też praktycznie nigdy nie wychodzę ze sklepu ogrodniczego bez nabytku. Pozdrawiam Ciebie i Twoje najpiękniejsze kwiatuszki (mam na myśli Twoje córeczki) bardzo serdecznie
P.S. Twoje oczko jest bardzo podobne do mojego, problemy z nim związane też...
Dziś spacerowałam w Twoim ogrodzie, wszystko dokładnie obejrzałam i muszę powiedzieć, że ogromną pracę zrobiłaś wraz z mężem. Jestem pod wrażeniem! Ogród masz bardzo ładny, widać, że kochasz rośliny i przyrodę. No i zobaczyłam też bratnią duszę, też praktycznie nigdy nie wychodzę ze sklepu ogrodniczego bez nabytku. Pozdrawiam Ciebie i Twoje najpiękniejsze kwiatuszki (mam na myśli Twoje córeczki) bardzo serdecznie

P.S. Twoje oczko jest bardzo podobne do mojego, problemy z nim związane też...
Witaj Kalmio po raz pierwszy w moim ogrodzie-miło mi bardzo będzie gościć Cię częściej i obiecuję, że wieczorkiem odwiedzę Ciebie.
Agnieszko72 masz rację, że ciężko jest przejść obok ogrodniczego obojętnie-zawsze coś ciekawego dla nas tam się znajdzie. Mam nadzieję, że wózek - pomocnik zda egzamin i będę z niego bardzo zadowolona. Mam dość spory ogród i bieganie po każde narzędzie czasami pochłaniało za dużo czasu. Często śmiałam się, że będę jeździła na rowerze żeby zaoszczędzić czas i nogi.
Dzisiejszy poranek obudził nas ciepłą puchową kołderką pod którą znalazło się wszystko.

A że jestem od kilku dni chora i dochodzę do siebie w domku dzisiaj miałam okazję przez cały dzień obserwować pracę strażaków, którzy naprzeciwko mojego domu ścinali olbrzymie topole.

Agnieszko72 masz rację, że ciężko jest przejść obok ogrodniczego obojętnie-zawsze coś ciekawego dla nas tam się znajdzie. Mam nadzieję, że wózek - pomocnik zda egzamin i będę z niego bardzo zadowolona. Mam dość spory ogród i bieganie po każde narzędzie czasami pochłaniało za dużo czasu. Często śmiałam się, że będę jeździła na rowerze żeby zaoszczędzić czas i nogi.
Dzisiejszy poranek obudził nas ciepłą puchową kołderką pod którą znalazło się wszystko.

A że jestem od kilku dni chora i dochodzę do siebie w domku dzisiaj miałam okazję przez cały dzień obserwować pracę strażaków, którzy naprzeciwko mojego domu ścinali olbrzymie topole.

Aniu widać że ta zima nie chce opuścić i Ciebie zakup pomocnika ogrodowego bomba
na pewno praktyczny i pomocny przy dużym ogrodzie widzę nasionka kwiatów
są bardzo ładne zobaczę jak będą wyglądać w realu.
na pewno praktyczny i pomocny przy dużym ogrodzie widzę nasionka kwiatów
są bardzo ładne zobaczę jak będą wyglądać w realu.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Aniu z tymi nasionkami to jest różnie dwa lata temu kupiłam smagliczki i ładnie wzeszły
i cudownie i długo kwitły w zeszłym roku nie dosyć że wzeszły co kawałek to
jeszcze beznadziejnie kwitły sądzę że nasionka były do kitu ale próbuj na pewno
się uda pozdrawiam
i cudownie i długo kwitły w zeszłym roku nie dosyć że wzeszły co kawałek to
jeszcze beznadziejnie kwitły sądzę że nasionka były do kitu ale próbuj na pewno
się uda pozdrawiam
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, widzę, że rozpoczęłaś szaleństwo zakupowe
Bardzo fajny ten Twój nowy pomocnik.
Widzę, że zakupiłaś też liliowce. Ja jestem chora na ich punkcie i to od zaszłego roku. Nic a nic mi nie przeszło. Gdzie mogę tam je kupuję. Pierwsze przyszły wczoraj od klientki z allegro, ale na większą dostawę oczekuję z cebul. Kupiłam tam 12 sztuk i już nie mogę doczekać się ich u siebie. :P

Bardzo fajny ten Twój nowy pomocnik.
Widzę, że zakupiłaś też liliowce. Ja jestem chora na ich punkcie i to od zaszłego roku. Nic a nic mi nie przeszło. Gdzie mogę tam je kupuję. Pierwsze przyszły wczoraj od klientki z allegro, ale na większą dostawę oczekuję z cebul. Kupiłam tam 12 sztuk i już nie mogę doczekać się ich u siebie. :P