Doniczki Abudabi
Biały z zeszłowiosennych sadzonek.
10 października

dziś

Kolor identyczny, jak dużego białego. Czai się czerwono różowy. Lada dzień będzie gotowy.
Antooooooosiooooowe anturium zaczyna działać

Antoooooosiowy kikut rośnie w oczach (biały? biały?
)

Bella mnie zadziwiła, po dość mocnym przycięciu (jednak ja trochę potargałam odplątując z kratki
to co ucięte ukorzenione, będę ją zagęszczać )
znalazłam 6 takich o, pączusiów 8)
i teraz jej nie tykam, nie podlewam, nie obracam, chcę się doczekać moich pierwszych hojo kwiatków
Hibki wróciły do łask, na południowy parapet, po wygnaniu w związku z opadaniem liści, i:

I to chyba byłoby tyle
10 października

dziś

Kolor identyczny, jak dużego białego. Czai się czerwono różowy. Lada dzień będzie gotowy.
Antooooooosiooooowe anturium zaczyna działać

Antoooooosiowy kikut rośnie w oczach (biały? biały?

Bella mnie zadziwiła, po dość mocnym przycięciu (jednak ja trochę potargałam odplątując z kratki

znalazłam 6 takich o, pączusiów 8)

i teraz jej nie tykam, nie podlewam, nie obracam, chcę się doczekać moich pierwszych hojo kwiatków

Hibki wróciły do łask, na południowy parapet, po wygnaniu w związku z opadaniem liści, i:

I to chyba byłoby tyle

Pozdrawiam - Justyna
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój nowy grudniczek też ma teraz takie małe pączusie, czyli będę musiała poczekać jeszcze z 2 tygodnie na pełen efekt. Nie wiem jaki to kolor, więc tym bardziej nie mogę się doczekać. A i hibki potrafią odwdzięczyć się za trochę zainteresowania.
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
całe szczęściebasga pisze:Twoim kwiatkom,na szczęście oczywiście,chyba pomyliły się pory roku bo mi to jesieni wcale nie przypomina!

Koniecznie pokaż, jak już Ci się tajemniczy grudnik objawi. Ja mojego czerwonego kupiłam też przekwitniętego, w promocji.Mirabilis pisze:Mój nowy grudniczek też ma teraz takie małe pączusie, czyli będę musiała poczekać jeszcze z 2 tygodnie na pełen efekt. Nie wiem jaki to kolor, więc tym bardziej nie mogę się doczekać. A i hibki potrafią odwdzięczyć się za trochę zainteresowania.
wstawajtreissi pisze:PadłamI grudniczek i hibki naraz

lubię sezon na grudniki, człowiek oko nacieszy na cały rok 8)effa pisze:jejku jaki śliczny ten biały grudniczek, teraz sezon na nie się zaczął - gdzie nie zajrzę to co chwila jakiś kwitnie, po prostu same cudeńka![]()

Pozdrawiam - Justyna