Elizabetka po śląsku - 2 cz.2008r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Eluś ty moja ogromniście Ci dziynkuja za niezawiedzenie Nas i za to że mogłam Cię na żywca widzieć ,za roslinki i za to że przyjechałaś ,że byłaś .Skąd jo Cie znom ,mój mi też to padoł ,Ze kaj Cie wsadzić ,nie byda umieć spać --byda kombinowac
Obrazek
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Elżbiytko, tóż jo Ci też piyknie dziynkuja za to żech Cie mogła widzieć i choć trocha z Tobą pogodać.
Było mi bardzo miło. Obrazek
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Wpatywałam się w te fotki ze spotkania jak sroka w gnat i co? Pstro! Nadal nie wiem , która zgrabiusia kobitka to nasza Elżbietka :cry:
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Agnieszko prosza Cie ....jest żech w szoku po oglądnięciu tych fotek. A Gabi powiedziała, że najpierw przepuści przez cenzura. No ja....cenzury już downo ni ma a jo i uwierzyła. Yno sie okopać. :oops:
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Śliczna laluniu nie okopuj się tylko mów prawdę , bo naślę na Ciebie jakieś CBŚ albo inne gady :lol: A oni teraz wiesz z niczego zrobią coś :wink:
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A kaj sóm ty fotki :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Jo chca zaroz widzieć jak sie udało spotkani. Czakóm i czakóm a tu nic nie widać - idym szukać dali. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

kogra pisze:A kaj sóm ty fotki :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Jo chca zaroz widzieć jak się udało spotkani. Czakóm i czakóm a tu nic nie widać - idym szukać dali. :wink: :lol:
leź do Bogusi - tam som :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Elizabetka pisze:Agnieszko prosza Cie ....jest żech w szoku po oglądnięciu tych fotek. A Gabi powiedziała, że najpierw przepuści przez cenzura. No ja....cenzury już downo ni ma a jo i uwierzyła. Yno się okopać. :oops:
Elżbiytko kochano, zdjęcia przeleciały przez cenzura, i wyszło na to że wszystko jest OK!
Nimogłach takich szwarnych dziołchów nie pokozać.
A przeca nożyczkami Cie też nimogłach wyszczignyć.
Yno sie na mie nie gniywej, bo każdy widzi, że nimosz sie co okopywać.
Piykno dziołcha i szlus.
Obrazek
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko te fotki są u Gabi i coś tam u mnie Elżbiytko Ty sie nie okopuj ,bo bydziesz sino Obrazek
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Dziewczyny, wy jesteście super kobitki!!! Jedna w drugą super fest! A takie spotkania to jest najfajniejsza strona forumowania :lol: Na Śląsku, w Łodzi, we Wrocławiu, w Białymstoku, na Warmii :lol: Pół Polski już si ę spotyka dzięki forum :roll: :wink: :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A ja się bardzo cieszę, że forumki tak się spotykają i tyle radości płynie z tych spotkań. :wink: :lol:

Tak trzymać kobitki. ;:215
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluś czy u Ciebie leje Obrazek

bo u mnie zgroza ,a że odemnie do Ciebie daleko to może słoneczko u Cia
Obrazek
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Eluś!!! Napisz co u Ciebie !! U mnie już po burzy!!!!! Kapkę zniszczeń na klombach po wiatrach jest ale da się przeżyć!!! Leca do Bogusi by Wos pooglondać!!! :D :D :D :D
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

U mnie tak mokro, że gazety się sklejają - w domu - a na polu nie ma czym oddychać. A to wszystko przy 20 stopniach .
Co będzie jak przyjdą upały ? ;:154
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Teraz już yno trocha kido ale bez połednie jak strzelił piorun koło moij roboty to my aż podskoczyły. Padoł taki gruby deszcz nie wiem czy to nie był przipadkiem grad.
Moje hortensje leżą na ziemi i aż mi serce ścisko, gazanie spragnione słonka tyż ledwie zipią.
Wczoraj zdążyłach yno jedna wiśnia opajtolić, posadzić od Bogusi trzykrotka, wytargać z korzeniami jałowiec i przesadzić w inne miejsce, posadzić od sąsiadki młodo tuja (ja przeciwniczka tuji ją mam :oops: )Aż mnie ciemność dybła.

Dziękuję Wam za odwiedzinki....
Grażynko licza, że Ciebie też spotkom na prowda. Deszcz jest potrzebny bo nasze góralkie lasy schną i korniki sie za bardzo rozbestwiyło ale mogło by już przestać. Niech tak popado ale w nocy a w dzień słoneczko. :D
Agnieszko śliczna lalunia i zgrabnisia to Ty kochana. ;:80
Karolku musza tyż do Ciebie zajrzeć i popatrzeć coś zaś tam popochoł i co fajnego upichcił.
Nalewko trochę się obawiałam tego spotkania, byłam bardzo podekscytowana ale to naprawdę super sprawa i zachęcam do spotykania się. :D
Urszulko najważniejsze, że teraz bydzie słonko i zdążymy sie jeszcze urobić na tych naszych arach. :D :D :D Tam sie za bardzo nie prziglądej tym zdjęciom bo bydymy mieć czkawka. :D
Boguśko loło jak z cebra ale teraz chyba już nie pado. Jutro mo być bezdeszczowo....no :twisted:

Wiecie bardzo miło wspominam nasze spotkanie i było jakoś tak wyjątkowo. W dodatku ten ogródek Bogusi....sto razy ładniejszy niż na zdjęciach.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”