clem3 Małgosiu dziękuję i mam nadzieję,że one przetrwają tą zimę.Sama jestem ciekawa w jakiej kondycji będą na wiosnę i ile ich przetrwa i zakwitnie.Mam kilka nowych i ciekawe jak sobie dały radę.Ja robiłam kopczyki z ziemi,ale nie na wszystkich .
stasia_ogrod Stasiu śnieg jest i to sporo .Już na jedno chciałabym zobaczyć jak się mają roślinki pod nim,ale z drugiej strony jeszcze niech okrywa bo mrozy nie odpuszczają póki co.Mojej suni nie przeszkadza bardzo zima,ale kot Lucjan to nie bardzo chętny na spacery na zewnątrz,woli domowe ciepełko.Co do różyczek to się martwię bo po dzisiejszym moim spacerku nie jestem pewna czy wszystkie zakwitną ,niektóre nie za dobrze wyglądają,ale to się okaże co z nimi będzie.
Stasiu dziękuję za życzenia ,myślę ,że się spełnią bo jak się czegoś bardzo chce to się spełnia.Bynajmniej ja tak mam .
Dziękuję jeszcze raz i również wszystkiego co najlepsze
iwwa Asiu to rhapsody in blue ta róża .Mam ją pierwszy rok ,ciekawe jak po zimie
Ja też już bym na jedno chciała wiosny ,ale może lepiej jak jest w końcu prawdziwa zima to może będzie prawdziwa wiosna i lato .Bo ostatnio te wiosny to nie były takie jak powinny to może teraz lepiej będzie dla nas i naszych ogrodów,choć już też powoli zaczynam wymiękać z tym mrozem i stertą śniegu .Siedzę w domu jak w więzieniu a mąż ogarnia wszystko
a to ja