Dziś pogoda nie lepsza niż wczoraj,lekko pada deszczyk,przytłacza mnie taka prognoza. Jednak odliczam dni do końca lutego,bo w marcu to już ta jakoś cieplej na sercu się robi... Nawet na giełdę nie pojechałam,choć tydzień temu byłam i nic nie kupiłam.
Mam w planach na wiosnę wybrać się do Czacza,tam gdzie można podobno fajne gadżety do ogrodu złapać
Marlenko aparat szykuję,popstrykam co nieco...może coś sobie zakupię? Nie wiem na co się nastawić jadąc na targi,jeszcze nie byłam nigdy...mam ochotę na kosmosa czekoladowego,może mi się uda go kupić?
Tą sasankę różową co wstawiłam to niestety nie z nasion,kupiłam ją u pana wąsacza własnie na giełdzie i teraz widzę,że warto u niego kupować.Mimo to wysiałam tak raczej dla zabawy i zabicia czasu nasiona w domu.
Tulipanki jeszcze dwa miesiące i będą nas radować...
Martuś koperek zawsze w cenie,ja go uwielbiam,a sos bez koperku to nie to
Także fajnie masz,że mąż myśli o nim.
Zima u nas nie wróciła,pada wciąż,na szczęście śniegu nie widać
Olu ta sasanka nie z nasionek,dlatego taka dorodna.Ja dopiero teraz wysiałam swoje nasionka,ale czy coś mi z tego wyjdzie to nie wiem...
Reniu kołnierzyk to dla mnie cudo:) Gardenia to dla mnie całkowita nowość,w ogóle jej nie planowałam,tak jakoś wyszło.
tak naprawdę to Anetka (wiewióreczka) mimochodem wspomniała,że jedzie,a ja przecież nie mam aż tak daleko,to czemu by nie zobaczyć
Maju ja też uwielbiam sasanki i te włochaty puszek,z chęcią bym się do niej przytuliła
Słońca u mnie nie uświadczysz teraz,zasłonięte całe niebo,okropnie buro
O tak teraz jest niebezpieczny czas dla naszych portfeli,przez tę pogodę i siedzenie w domu co rusz coś wpada do koszyka
Wow niezła jesteś....10 paczuszek

Pewnie róże,ostróżki,byliny,powojniki,lilie....i co jeszcze?
Marlenko cristata może zauroczyć kołnierzykiem,jaka elegantka z niej
Niestety sasanki dokupuję co roku,białych miałam 3 szt i na wiosnę ani jednej nie było,szkoda,bo strasznie je lubię...
Gabi ma się dobrze,ma ogromny apetyt i ciągle śpi,czasem wyciąga swoje zabawki po kolei,ma ich sporo w swoim pojemniku.
Ta rasa uwielbia mieć dużo maskotek,różne piszczące zabawki...

Bardzo tęskni za działeczką,bo wciąż wpatruje się w okno,a jak powiem działeczka to kręci śmiesznie głową
Miłego wieczorku wszystkim życzę i dużo słońca