Za dużo zdjęć i za dużo uśmieszków i zaległości też mam duże ,więc będzie na raty
Mariolu najbardziej falbaniasty jest Sea Power,niby nic takiego ,niebieski irysek jakich wiele ale ufryzowany jak mało który

ja dopiero tak od roku pod wpływem blogu Kasi "Gdzie ważki mówią dobranoc" zaczełam zwracać uwagę nie tylko na kolorki ,a właśnie na budowę kwiatu,najbardziej podobają mi się takie damy o szerokich dolnych płatkach i falbaneczki
Sabinko ,w tamtym roku trochę dosypywałam na rabaty lepszej ziemi i te ,które wyddawały mi się posadzone za głęboko ,lekko podważałam do góry widłami i podsypywałam im ziemi pod spód ,żeby je podnieść ,bez wykopywania ,mam wrażenie ,że nawet tego nie zauważyły

a ponieważ zarażasz mnie różyczką to dla ciebie będzie mała sesia LO

śliczna ,ale kurcze jaka to chorowita panna

Kasiulka ,bardzo się ciesze ,że zanalazłam cię na facebooku ,twoje ogrodowe filmiki bardzo mi się podobały widac na nich ,że masz już urządzony ogród ,taki ze ścieżkami ,rabatami i alejkami,a nie tak jak u mnie kilka rabat ,a reszta dopiero w planach

i w bólach po kawałku powstaje
Reniu

jak zwykle zbyt skromna ,cudów to tabie kochana akurat nie brakuje ,tylko szkoda ,że tak mało pokazujesz

a Fenixa ,którego tak chwaliłaś znalazłam już na fejsie ,chociaż jeszcze nie prosiłam o ofertę ,bo miejsce na nowe nabytki dopiero szykuję

Ewuniu jak miło,że zajrzałaś

dziękuję za śliczne sadzoneczki ,zakochałam się w sieboldi ,a dzięki tobie trochę mi ich przybyło

Widziałam ,że dostałaś od koleżanki iryski i to na dodatek kłącza z kwiatkami

no to się nazywa nie kupować kota w worku
A teraz będą rozy