Odrobine w ogrodzie - Beata T

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Dziękuję słoneczko mile widziane no deszczyk z umiarem bo pelargonie coś tak samo reagują na wodę jak w zeszłym roku tz. będą objawy gnicia :? Te maluszki wszystkie nabyłam po 1 zł i miałam wrócić .....no ale zaszłam do OBI i tam te większe były wiadomo droższe ale i coś widać chociaż- za dwa lata już powinna być ładna ścianka :lol: może coś będzie jeszcze w promocji :P
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

Beatko napisałam Tobie pw!!!! :wink:
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Beatko... pokazałam boćka mojej córce, która wysportowana jest i nei zrobiła ... tak do końca,,,, tzn. Nie połozyłą nogi na ramieniu .... to co ja mogę??? Biedna niewysportowana siedząca dziś z rozpiętym rozporkiem przed kompem bo zjadłam 3 gołąbki!!! ........... w sosiku :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Beatko, ale się napracowałaś :roll: ...skalniaczek nabiera rumieńców, rób zdjęcia, planuję zrobić podobny w P_O, ale jakoś czasu mi ostatnio brakuje. Róże jakie piękne.....zawsze sobie obiecuję, że kupię chociaż jedną, czy one też są dostępne w promocjach?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Agnieszko tyle w nas pomysłów ile osób na forum podpatruj i twórz a na pewno będzie co podziwiać :lol:
Izo oj bez takich tu Ty to masz już parę latek bociek może być nielot ale na pewno wyjdzie Ci lepszy niż córci jej to jeszcze nie w głowie bociany :P hihi oj chyba zbiegły się spodnie w praniu :wink:
Bożenko Ty to jak mróweczka , nie dziwie się że czasu brak jak już jesień i to wielkimi krokami do nas podąża a jeszcze tyle pracy w okół do zrobienia :P zbieraj kamienia przez zimę a potem to już z górki P-O jest super ( Brawo robisz kawał dobrej roboty :D ) Róże są najtańsza wiosną ja żółte i fioletowe kupiłam po 4zł na targu ( gołą sadzonkę i zobacz przyjęły się bez zastrzeżeń )
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bociek nielot dobre :;230 :;230 :;230

to ja będe robiła boćka nielota hahahah

Czy u Ciebie też pada?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Pada cały dzień a od tygodnia zimnica nie chce się nawet noska z domu wystawiać :? a musiałam posadzić co nieco :wink: aż wstyd się przyznać nie dałam rady po motyczkować bo mojej szanownej jest zimno :oops:
Izo tylko nie przesadzaj z tym boćkiem z tego co wiem dopiero co odleciały a następne będą na wiosnę więc czasu masz bardzo dużo :lol:
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No co TY ... na deszczu poszłaś sadzić?

Ja nic nei robię i czekam aż przestanie padać...
a jałowce czekają na wkopanie...

nie mówiąc o cebulowych (ale to może poczekać)
z uśmiechami Iza
u liski
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Beatko dawno u ciebie nie byłam i mam za swoje. Nie spróbowałam serniczka i ominęły mnie te cudowne widoki. Co do pogody to u ciebie jeszcze niedawno było słoneczko, a u mnie od ponad tygodnia pora monsunowa ;:112.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Oj tak Izuniu nowe nabytki nie chciały czekać :lol: jasne czekasz a kto nawoził i rozgarniał tę ziemię nie wspomnę o sadzeniu trawki :wink:

Lato nam ucieka więc co nieco letniego początki chyba września :wink: panoszące się wilce i inne

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kamienne rabatki początek ładny a potem długo nic i na końcu juka ....cały czas się zastanawiam co posadzić jakieś iglaki , bukszpany no sama nie wiem bo sąsiedztwo leszczyn .....

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
przy altance
na ostatnim zdjęciu widać moje oświetlenie ogrodowe a raczej bym powiedziała daje taki klimacik oświetleniowy a tak wyglądają zdjęcia nie najlepsze wina aparatu albo brak umiejętności w wykonaniu bo chciałam pokazać jak świecą a nie używać fleszu :lol:
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko przepiękne kolorowe rabaty!!! Braty i zdaje się nemezje... tak???

ale powiedz mi proszę, co zrobiłaś, że masz takie piękne wilce.
Mi syn kupił torebkę nasion... wysiałam... wzeszły
ale jak posadziłam do ogródka to nic a nic nie rosły i dotąd nie uroły. Jednego przesadziłam do doniczki i .... ruszył się... zakwitł... miał 2 kwiaty
Czyżby ziemia?

Powiedz proszę co im dałaś ?

zobacz mojego...

Obrazek
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Pozostałości po brateczkach :lol: gdzie dosadziłam nemezje i jest ładnie a tak to świeciło by pustkami hmm tam gdzie miały być astry które w tym roku się nie spisały ale tej rabaty nie pokarzę :? Wilce też podpadły bo same tam gdzie miały być nie wzeszły więc przesadzałam , nic a nic nie dostały do jedzenia to jak chwast samo rośnie .....ale ten twój jest z taką obwódką białą ładny tylko czemu nie urosły :roll:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A co to za wilec Izuniu? :shock: Pierwszy raz takiego widzę! Już widziaółam czerwonego, wilca olbrzyma, ale z białą obwódką jeszcze nie! I kształt kwiatów też inny! Gdzie Ty to kupiłaś? Jesteś pewna, ze to wilec? Liście ma zupełnie inne :roll:

Wybacz Beatko, ze zajęłam się wilcem Izy w Twoim ogrodzie, ale przyznasz, ze jest dziwny, aczkolwiek bardzo piękny :D
Twoje kwiatki tez piękne i tak bardzo kolorowe, ze az się oczy smieją do nich :D Czy to różowe, to werbena?
Jak patrzę na twoje porządne, czyściutkie rabatki, to mnie wstyd ogarnia, ze u mnie taki bałagan. Mam ochotę zaraz biec do ogródka, żeby sprzątac!
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Synuś mi kupił o takiego http://sklep.cnos-vilmorin.pl/go/_info/ ... f1a4da3721

Posadziłam w piaszczystej glebie bo pisli, że w każdej rośnie... a nie urosło.
Jak pzresadziłąm do ziemi uniwersalnej do doniczki to zaczęło rosnąć....a potem spadł deszcz i przelał :(
z uśmiechami Iza
u liski
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”