Odrobine w ogrodzie - Beata T
Dziękuję słoneczko mile widziane no deszczyk z umiarem bo pelargonie coś tak samo reagują na wodę jak w zeszłym roku tz. będą objawy gnicia
Te maluszki wszystkie nabyłam po 1 zł i miałam wrócić .....no ale zaszłam do OBI i tam te większe były wiadomo droższe ale i coś widać chociaż- za dwa lata już powinna być ładna ścianka
może coś będzie jeszcze w promocji :P
Beatko... pokazałam boćka mojej córce, która wysportowana jest i nei zrobiła ... tak do końca,,,, tzn. Nie połozyłą nogi na ramieniu .... to co ja mogę??? Biedna niewysportowana siedząca dziś z rozpiętym rozporkiem przed kompem bo zjadłam 3 gołąbki!!! ........... w sosiku 
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Beatko, ale się napracowałaś
...skalniaczek nabiera rumieńców, rób zdjęcia, planuję zrobić podobny w P_O, ale jakoś czasu mi ostatnio brakuje. Róże jakie piękne.....zawsze sobie obiecuję, że kupię chociaż jedną, czy one też są dostępne w promocjach?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Agnieszko tyle w nas pomysłów ile osób na forum podpatruj i twórz a na pewno będzie co podziwiać
Izo oj bez takich tu Ty to masz już parę latek bociek może być nielot ale na pewno wyjdzie Ci lepszy niż córci jej to jeszcze nie w głowie bociany :P hihi oj chyba zbiegły się spodnie w praniu
Bożenko Ty to jak mróweczka , nie dziwie się że czasu brak jak już jesień i to wielkimi krokami do nas podąża a jeszcze tyle pracy w okół do zrobienia :P zbieraj kamienia przez zimę a potem to już z górki P-O jest super ( Brawo robisz kawał dobrej roboty
) Róże są najtańsza wiosną ja żółte i fioletowe kupiłam po 4zł na targu ( gołą sadzonkę i zobacz przyjęły się bez zastrzeżeń )
Izo oj bez takich tu Ty to masz już parę latek bociek może być nielot ale na pewno wyjdzie Ci lepszy niż córci jej to jeszcze nie w głowie bociany :P hihi oj chyba zbiegły się spodnie w praniu
Bożenko Ty to jak mróweczka , nie dziwie się że czasu brak jak już jesień i to wielkimi krokami do nas podąża a jeszcze tyle pracy w okół do zrobienia :P zbieraj kamienia przez zimę a potem to już z górki P-O jest super ( Brawo robisz kawał dobrej roboty
Pada cały dzień a od tygodnia zimnica nie chce się nawet noska z domu wystawiać
a musiałam posadzić co nieco
aż wstyd się przyznać nie dałam rady po motyczkować bo mojej szanownej jest zimno
Izo tylko nie przesadzaj z tym boćkiem z tego co wiem dopiero co odleciały a następne będą na wiosnę więc czasu masz bardzo dużo
Izo tylko nie przesadzaj z tym boćkiem z tego co wiem dopiero co odleciały a następne będą na wiosnę więc czasu masz bardzo dużo
Kamienne rabatki początek ładny a potem długo nic i na końcu juka ....cały czas się zastanawiam co posadzić jakieś iglaki , bukszpany no sama nie wiem bo sąsiedztwo leszczyn .....

przy altance

na ostatnim zdjęciu widać moje oświetlenie ogrodowe a raczej bym powiedziała daje taki klimacik oświetleniowy a tak wyglądają zdjęcia nie najlepsze wina aparatu albo brak umiejętności w wykonaniu bo chciałam pokazać jak świecą a nie używać fleszu

przy altance

na ostatnim zdjęciu widać moje oświetlenie ogrodowe a raczej bym powiedziała daje taki klimacik oświetleniowy a tak wyglądają zdjęcia nie najlepsze wina aparatu albo brak umiejętności w wykonaniu bo chciałam pokazać jak świecą a nie używać fleszu

Beatko przepiękne kolorowe rabaty!!! Braty i zdaje się nemezje... tak???
ale powiedz mi proszę, co zrobiłaś, że masz takie piękne wilce.
Mi syn kupił torebkę nasion... wysiałam... wzeszły
ale jak posadziłam do ogródka to nic a nic nie rosły i dotąd nie uroły. Jednego przesadziłam do doniczki i .... ruszył się... zakwitł... miał 2 kwiaty
Czyżby ziemia?
Powiedz proszę co im dałaś ?
zobacz mojego...

ale powiedz mi proszę, co zrobiłaś, że masz takie piękne wilce.
Mi syn kupił torebkę nasion... wysiałam... wzeszły
ale jak posadziłam do ogródka to nic a nic nie rosły i dotąd nie uroły. Jednego przesadziłam do doniczki i .... ruszył się... zakwitł... miał 2 kwiaty
Czyżby ziemia?
Powiedz proszę co im dałaś ?
zobacz mojego...

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Pozostałości po brateczkach
gdzie dosadziłam nemezje i jest ładnie a tak to świeciło by pustkami hmm tam gdzie miały być astry które w tym roku się nie spisały ale tej rabaty nie pokarzę
Wilce też podpadły bo same tam gdzie miały być nie wzeszły więc przesadzałam , nic a nic nie dostały do jedzenia to jak chwast samo rośnie .....ale ten twój jest z taką obwódką białą ładny tylko czemu nie urosły 
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A co to za wilec Izuniu?
Pierwszy raz takiego widzę! Już widziaółam czerwonego, wilca olbrzyma, ale z białą obwódką jeszcze nie! I kształt kwiatów też inny! Gdzie Ty to kupiłaś? Jesteś pewna, ze to wilec? Liście ma zupełnie inne
Wybacz Beatko, ze zajęłam się wilcem Izy w Twoim ogrodzie, ale przyznasz, ze jest dziwny, aczkolwiek bardzo piękny
Twoje kwiatki tez piękne i tak bardzo kolorowe, ze az się oczy smieją do nich
Czy to różowe, to werbena?
Jak patrzę na twoje porządne, czyściutkie rabatki, to mnie wstyd ogarnia, ze u mnie taki bałagan. Mam ochotę zaraz biec do ogródka, żeby sprzątac!
Wybacz Beatko, ze zajęłam się wilcem Izy w Twoim ogrodzie, ale przyznasz, ze jest dziwny, aczkolwiek bardzo piękny
Twoje kwiatki tez piękne i tak bardzo kolorowe, ze az się oczy smieją do nich
Jak patrzę na twoje porządne, czyściutkie rabatki, to mnie wstyd ogarnia, ze u mnie taki bałagan. Mam ochotę zaraz biec do ogródka, żeby sprzątac!
Synuś mi kupił o takiego http://sklep.cnos-vilmorin.pl/go/_info/ ... f1a4da3721
Posadziłam w piaszczystej glebie bo pisli, że w każdej rośnie... a nie urosło.
Jak pzresadziłąm do ziemi uniwersalnej do doniczki to zaczęło rosnąć....a potem spadł deszcz i przelał
Posadziłam w piaszczystej glebie bo pisli, że w każdej rośnie... a nie urosło.
Jak pzresadziłąm do ziemi uniwersalnej do doniczki to zaczęło rosnąć....a potem spadł deszcz i przelał
z uśmiechami Iza
u liski
u liski