Moja wielka improwizacja - Fleur78 - 1cz. 2007r
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Józefie Drogi, to Ty się chyba nieźle tym piwkiem przyprawiłeś i leżałeś pod stołem, skoro Ciebie nie zauważyłam...
A ja wcale nie odsypiałam wieczornych postów, tylko od rana wykorzystywałam mojego M. do najcięższych prac ogrodowych!
Teraz jest mała sjesta bo trwa przerwa obiadowa (i dlatego tu jestem) a potem jeszcze na chwilkę zaciągnę chłopa do ogródka...
Cieszę się, ze do mnie wpadasz! Ja tez nie zawsze się odzywam kiedy do Ciebie zaglądam ...
Aniu- Raczku, Widzisz, nawet się nie obejrzałaś i już masz 9!
Tak się kupuje to jedną, to trzy... i przybywa!... Na zdjęciach jest chyba 18 odmian a ja, jak już wcześniej pisałam, w tej chwili mam wszystkich 40 (w tym jedna potrójna, co daje 38 odmian). Bo ja uwielbiam róże! Nie jest możliwe mieć ich wszystkich i za każdym razem jak kupuję, mówię sobie, że to już ostatnia, ale jestem pewna, że się jeszcze nie raz złamię. Już mam taką jedną na myśli, a ponieważ nadal trwa promocja: jednej firmy: 2 kupione, trzecia za darmo, innej firmy: 3 kupione, czwarta za darmo, więc pewnie na jednej się nie skończy. Tylko gdzie to sadzić? A potem cięcie, opryski...
Dorotko, jak widzisz piwa dużo, więc nie krępuj się...
Aniu- Amlosku, tańczysz super!
Izo- Kotko, nie tylko, że się spóźniłaś, ale dużo się spóźniłaś, bo Nalewka
była rano potem było piwo, potem było wino do kurczaka i potem jeszcze dodatkowa "dostawa" piwa!
Wszystkim dziękuję za uczestnictwo w imprezie!
Mam nadzieję, że Fotosik wreszcie działa, bo jak się wkurzę, to pójdę za przykładem Grzesia i skorzystam z ImageShrack' a !

Aniu- Raczku, Widzisz, nawet się nie obejrzałaś i już masz 9!

Dorotko, jak widzisz piwa dużo, więc nie krępuj się...

Aniu- Amlosku, tańczysz super!
Izo- Kotko, nie tylko, że się spóźniłaś, ale dużo się spóźniłaś, bo Nalewka

Wszystkim dziękuję za uczestnictwo w imprezie!

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobrze ze nikt nie zauważył, bo ja właśnie kończę ogryzać kostki z udka. Ale wyżerka. Tak się najadłam że teraz lecę na ogrody.Alu - dzięki.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
a u nas to już trzeba się wziąć za odśnieżanie...zerknij do wątku "pogoda dla działkowca" tam są aktualne fotki z mojego rejonu...Fleur 78 pisze: A ja wcale nie odsypiałam wieczornych postów, tylko od rana wykorzystywałam mojego M. do najcięższych prac ogrodowych!![]()
![]()
Teraz jest mała sjesta bo trwa przerwa obiadowa (i dlatego tu jestem) a potem jeszcze na chwilkę zaciągnę chłopa do ogródka...
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
Grażynko, wcinaj kurczaka, jak będzie mało, dołożę!
A po ogrodzie możesz chodzić do woli, jak Cię nóżki zabolą, odpocznij, łyknij winka i dalej spaceruj...
Józefie, zaraz pędzę oglądać śnieg!
Ty tymczasem wypij piwko z Grażynką i Anulką!
Anulko, a kto powiedział, ze impreza się skończyła?! Przecież jest niedziela! Była tylko mała przerwa, ale już winko na stole i torcik na deser. (Tylko dla Józefa piwko, bo chyba je woli...
)

Józefie, zaraz pędzę oglądać śnieg!

Anulko, a kto powiedział, ze impreza się skończyła?! Przecież jest niedziela! Była tylko mała przerwa, ale już winko na stole i torcik na deser. (Tylko dla Józefa piwko, bo chyba je woli...

- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
Józefie, odwiedziłam wątek, który mi poleciłeś. I powiem Ci szczerze, że mam takie trochę mieszane uczucia. Dla moich roślin, to naturalnie tutejszy klimat mnie cieszy ale mnie samej to trochę jednak brakuje śniegu... Fakt, że miewałam go dosyć, kiedy np. były kłopoty z odśnieżaniem, albo kiedy był brudny i brzydki, po kilku dniach, albo gdy była plucha, gdy się topił... Ale mimo wszystko, brak mi uroku wirujących płatków śniegu w świetle latarni ulicznych, tego puszystego, bielutkiego kożuszka, który pokrywa wszystko wokół. Tych białych drzew... Tych jasnych od śniegu nocy... A nawet tego mrozu, który szczypał w policzki. Po prostu prawdziwej zimy! I możesz mi wierzyć lub nie, ale mi się łezka w tej chwili w oku kręci...
Anulko, przynieś to winko... dobrze mi teraz zrobi...
Anulko, przynieś to winko... dobrze mi teraz zrobi...

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Kochana, jak tylko spadnie śnieg i złapie mróz, wsiadaj w samolot, przecież do Łodzi bliziutko.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Trzymam Cię za słowo i czekam.Fleur 78 pisze:Może to i niezły pomysł...! Przy okazji obejrzałabym Twoje ogrody...Zaśnieżone tez mają swój urok... tylko inny...
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki