Mój Raj cz. IV
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj cz. IV
Piękności w takie ponure dni biją po oczach, poproszę więcej.
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
ojej ! jakie to wszystko słoneczkowe
pięknie i cieplej od razu
karolina

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniałe letnie wspomnienia
a to zdjęcie z nasturcjami w kropelkach wody przepiękne

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Grażynko , donoszę że kwiatki od Ciebie rosną jak szalone , trzykrotka rośnie w oczach.
a u ciebie widzę piękne wspominkowe kwiatuchy , a dzieciaczki super , mają podobne zdjęcie zrobione jak moje szkraby. 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażynko,nie ma to jak wspomnienia otulone słońcem,gdy za oknem ciemno i mokro,miłej niedzieli życzę

- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Grażko pięknie wygląda wózeczek z wnusią w ogródku
Wzruszyłam się na widok fotki Twoich wnuków
w piżamkach trzymających na rączkach małą dziewczynkę
to taka radość i największy skarb w życiu- RODZINA .
Pozdrawiam Ciebie i Twoich bliskich .

w piżamkach trzymających na rączkach małą dziewczynkę

Pozdrawiam Ciebie i Twoich bliskich .
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Grażynko wiosna radosna gazanie tak ładnie kwitły
, domowe ładnie rosną ale wnuczki są najsłodsze, cała trójeczka
kochana!

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Ale cudowny chłopak i jak tu nie jeżdzić na takie wyjazdy,,,,
Jak ja to mówię rowerek pychany miodzio, dzięki niemu moja dwójka dzieci jeździła już na rowerze po ukończeniu 2,5 roku bez dodatkowych kółek.
A czy dziadek nie przegina?

Jak ja to mówię rowerek pychany miodzio, dzięki niemu moja dwójka dzieci jeździła już na rowerze po ukończeniu 2,5 roku bez dodatkowych kółek.

A czy dziadek nie przegina?

-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Też jestem za rowerkami biegowymi. Starsza nie miała i ciężko, bardzo ciężko było jej kółka boczne odstawić. Za to mała na biegowym śmiga i widzę równowagę łapie.
- gracha
- 1000p
Aniu Taro nie wyobrażam obie życia bez wnuków, w moim wieku nadają mi sens życia
Tak to gazanie były w moim ogródku , kwiatki słoneczka bo tylko w słońcu widać ich piękno
Monisiu szczepki hibiskusa wsadza się do ziemi połączonej z piaskiem ,wcześniej zanurzyć w ukorzeniaczu,założyć podziurkowaną folię na doniczkę tak żeby nie dotykała roślinek ,oczywiście podlać,powodzenia w hodowli
Amalko myślę że już czas na wspomnienia naszych ogrodów,szybciej tak jak piszesz czas nam zleci do wiosenki,dzięki za pochwały
Sabinko na te szare ,bure dni, kolorowe nasze kwiatki w sam raz, jeszcze u nas nie sypnęło śniegiem ale dzisiaj takie zimnisko że pewnie lada dzień albo śnieg albo mróz
Kasiula dziękuję za pięke słowa,czytając ,robi się cieplej na duszy
Bogusiu bardzo nie lubię zimy .ale nie ma wyboru,żeby tylko nie była bardzo mroźna,
działeczka może częściowo przygotowana,bo jeszcze nie wszystkie roślinki okryłam , jak pogoda dopisze to jeszcze planuję rozsypać kompost
Milcia kolorowy świat jest lepszy na oczy i duszę
Dorotko zaczęły się wspominki , będzie więcej,mam nadzieję że starczy mi zdjęć do wiosny
Karolko i taki był mój cel ,rozgrzać trochę serducha słonecznymi kwiatkami
Tesiu a wiesz że nasturcje jeszcze kwitnące w moim ogrodzie,wytrzymałe
Marysiu bardzo się cieszę że kwiatki rosną,najwidoczniej wyczuły dobrą opiekunkę i chcą się odwdzięczyć za opiekę, uwielbiam fotografować swoje szkraby
Martusia słoneczko jest dobre na wszystko , zdjęcia roślinek przy naturalnym oświetleniu wychodzą zdecydowanie lepiej,dziękuję ,niedziela spędzona z rodzinką
Violu kochanie Twoje słowa bardzo mnie wzruszyły
dziękuję
Marysiu człowiek raduje się po takich miłych słowach,dzięki serdeczne

Tak to gazanie były w moim ogródku , kwiatki słoneczka bo tylko w słońcu widać ich piękno

Monisiu szczepki hibiskusa wsadza się do ziemi połączonej z piaskiem ,wcześniej zanurzyć w ukorzeniaczu,założyć podziurkowaną folię na doniczkę tak żeby nie dotykała roślinek ,oczywiście podlać,powodzenia w hodowli

Amalko myślę że już czas na wspomnienia naszych ogrodów,szybciej tak jak piszesz czas nam zleci do wiosenki,dzięki za pochwały

Sabinko na te szare ,bure dni, kolorowe nasze kwiatki w sam raz, jeszcze u nas nie sypnęło śniegiem ale dzisiaj takie zimnisko że pewnie lada dzień albo śnieg albo mróz

Kasiula dziękuję za pięke słowa,czytając ,robi się cieplej na duszy

Bogusiu bardzo nie lubię zimy .ale nie ma wyboru,żeby tylko nie była bardzo mroźna,
działeczka może częściowo przygotowana,bo jeszcze nie wszystkie roślinki okryłam , jak pogoda dopisze to jeszcze planuję rozsypać kompost

Milcia kolorowy świat jest lepszy na oczy i duszę

Dorotko zaczęły się wspominki , będzie więcej,mam nadzieję że starczy mi zdjęć do wiosny

Karolko i taki był mój cel ,rozgrzać trochę serducha słonecznymi kwiatkami

Tesiu a wiesz że nasturcje jeszcze kwitnące w moim ogrodzie,wytrzymałe

Marysiu bardzo się cieszę że kwiatki rosną,najwidoczniej wyczuły dobrą opiekunkę i chcą się odwdzięczyć za opiekę, uwielbiam fotografować swoje szkraby

Martusia słoneczko jest dobre na wszystko , zdjęcia roślinek przy naturalnym oświetleniu wychodzą zdecydowanie lepiej,dziękuję ,niedziela spędzona z rodzinką

Violu kochanie Twoje słowa bardzo mnie wzruszyły

Marysiu człowiek raduje się po takich miłych słowach,dzięki serdeczne

- gracha
- 1000p
Żanko przez całą zimę musimy rozgrzewać się kolorowymi ,słonecznymi kwiatkami,ja zazwyczaj zimą planuję zmiany i nowości w swoim ogrodzie i oczywiście nadrabiam zaległości na forum
[quote="Kasiula17"] ten nasz cudowny chłopak zasuwa na pychanym rowerku jak perszing ,ja to oczy zakrywam bo nie mogę patrzeć ,żeby nie zrobił sobie krzywdy
dziadek lubi drażnić się z maluchami,Piotruś chciał żeby dziadek biegł przodem a on będzie go gonił,oczywiście dziadek szybko się zasapał i chciał odwrotnie ale to już maluszkowi nie pasowało
Dorotko tak myślę że nasz wnusio już na wiosnę zacznie jeździć na normalnym rowerku i na pewno łatwiej mu pójdzie

[quote="Kasiula17"] ten nasz cudowny chłopak zasuwa na pychanym rowerku jak perszing ,ja to oczy zakrywam bo nie mogę patrzeć ,żeby nie zrobił sobie krzywdy

dziadek lubi drażnić się z maluchami,Piotruś chciał żeby dziadek biegł przodem a on będzie go gonił,oczywiście dziadek szybko się zasapał i chciał odwrotnie ale to już maluszkowi nie pasowało

Dorotko tak myślę że nasz wnusio już na wiosnę zacznie jeździć na normalnym rowerku i na pewno łatwiej mu pójdzie

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Grażynko nie wiem komu lepiej pasuje ten rowerek dziadkowi czy wnuczkowi ???
.
Chłopaki super .!!!!!!!

Chłopaki super .!!!!!!!
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Grażynko bardzo lubię minę Piotrusia, ale jeszcze lepiej ją widać spod jego czupryny