Joasiu,to semiplena ,miło czytać Twoje pochwały to tak mobilizuje,pozdrawiam
Iwonko,semiplena też nie jest różą o dużych kwiatach,zbieram ostróżki jak piwonie ,bo bardzo je lubię .to też takie babcine kwiatuszki,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Anetko,fajnie tak spotkać się z forumowymi przyjaciółmi ,dziękuję za miłe słowa i buziaczki posyłam
Marysiu,a jak będziesz zawstydzać swoją różyczkę?dzisiaj przyszłam do domu o10,30 ,podlewałam przy księżycu ,bo bardzo sucho ,ale nastrój był super bo przyświecały mi robaczki świętojańskie ,cały ogród świecił,uwielbiam ten okres,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Kasiu,dużo jest różnych zakątków w ogrodzie i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie,ja też lubię firletkę ,mam jej bardzo dużo ,ale w grupie wygląda fajnie,dziękuję za miłe słowa
Maryniu,nie pesz mnie ,bo przestanę

bo to chyba ja Ci zrobiłam konkurencję,taki z Ciebie przodownik ,że już niektórych kwiatów nie masz ,a ja w ogonie i mam

,buziaczki dla Ciebie
Dorotko,już nie będę, może zanudzam taką ilością ,narobiłam zdjęć to posyłam

pozdrawiam i mocno całuję
Aniu,przywrotnik już na drugi rok od posadzenie zrobi taki efekt ,jego drobne seledynowe kwiaty ,świetnie pasują jako wypełniacz do różnych bukietów,bardzo lubię tą seledynową chmurę i mam dużo przywrotników,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
Tereniu,dziękuję za odwiedziny,te dwie róże dają taki popis ,obsadzonych jest więcej podpór,ale tam róże jeszcze małe,może kiedyś będzie piękniej,pozdrawiam i cudownych snów życzę
Małgosiu,nauka nie idzie w las ,za chwilę będziesz perfekcjonistką w tej dziedzinie,

pozdrawiam