Aguś dziękuję takie spektakularne zjawiska niestety trzeba wyłapać z samego rana - a ja niestety czasami za późno załapuje.
Zresztą sama to wiesz jako miłośniczka fotografowania.
Gosiaczku dziękuję - u Ciebie pewnie też ? Tylko czekam na zdjecia na Twoim wątku
Remik - bardzo mi miło za odwiedziny. Stefek to moje serduszko i pieszczoch... zima zbliża się nie ubłagalnie pomimo panujących ostatnio temperatur
Dorotko, 123Katex- już miziam
Ala dzisiaj byłam (co prawda wirtualnie) w Twoim ogrodzie i przyznam się, że Twoja Kraina Czarów jest piękna

Jak przystało na Alicje
Jagoda dziękuję za odwiedziny- ty mi zazdrościsz a ja tobie - przepięknych dorodnych jabłoni, gustownie urządzonych pokoi, romantycznego balkonu i widoku z domu i aury jaką roztaczasz wkoło swoim
Wybrałaś mi kochanego kotka - lepszego nie można było sobie wymarzyć i mówie to całkiem szczerze bo też trochę kociej braci przeżyłam.
Stefek coraz częściej wypuszcza się na dwór a potem płacze pod balkonem

Nauczył się już, że podczas snu Panią się nie mizia i nie przeszkadza i śpi w nogach. Wczoraj urwał się na całą noc, rano płakał pod balkonem - do południa spał jak zabity .
Ciepło przytulam i pozdrawiam
Aniu teraz pogoda sprzyja więc pewnie jeździsz na działkę, ale rozumiem Cię jak jest zimno szaro i buro to i mi by się nie chciało.
misia i klusek dlatego właśnie nie przepadałam za czułośćcą w stosunku do kotów bo wg mnie nie umiały pokazać miłości tak jak to robi pies. Stefan jest wyjątkiem . Ciepło pozdarwiam
-- 23 paź 2013, o 22:22 --
Aniu - to tylko z daleka

ale dziękuję. Dzisiaj grabiłam ostatnie liście, w rabatach pozostawiam liście nie mam już siły

Dziękuję za odwiedziny