Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażynko byłam na działce w niedzielę, trochę prac porządkowych tylko i do domu ;:108
Ale dach nie przecieka, woda z pompy spuszczona, jeszcze posadzę kilka lilii i zrobię kopczyki i czekamy na wiosnę ;:138
Właśnie, a jak chlebek? Bo ja ostatnio też piekę namiętnie ale na drożdżach - też przepis z fo z masą ziaren różnorakich ;:152
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko i ja zaglądam w oczekiwaniu na relację z pieczenia chlebka ;:224
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj Kochane...Aguś, Moniu, Agness właśnie zastanawiam się co mam Wam napisać w temacie mojego chlebka :D No cóż...po prostu mi się nie udał... chyba zacznę od łatwiejszych czyli na drożdżach... co prawda ładnie wyrósł ale w środku był bardzo ciężki... i nie wiem gdzie jest przyczyna :roll: ale próba nie strzelba więc się nie poddaję!
Moniu a czy uchylisz rąbka tajemnicy Twojego przepisu.. ;:173 będę bardzo wdzięczna ;:180

Pozdrawiam imprezowo!
https://pl-pl.facebook.com/PapierniczyS ... =1&theater
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Chleb nie ten będzie inny ;:168
Wyglądasz bosko ;:180
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, nie poddawaj się - następnym razem się uda! Jutro u mnie kolejny wypiek ;-))
Ślicznie wyglądasz, a nastroje iście zabawowe!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

:wit Grażynko i ja wpadłam w odwiedziny i zauroczyły mnie Twoje hortensje nie marnieją Ci przez zimę? A koniki cudne fajnie jak zerkają przez okno ;:167
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11

Post »

Chleb piekę na razie tylko na drożdżach - ale przynajmniej zawsze się udaje a zięciowie bardzo chwalą ;:224 Nie martw się, na pewno będzie dobrze ;:215
Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11

Post »

Zrobione :uszy No to teraz mnie pożałuj - mamy w pracy dziurę w piecu do centralnego- od dzisiaj nie ma grzania ;:145 Zobaczymy do kiedy. Myslicie że herbatka z prądem to dobry pomysł na rozgrzanie ;:224
Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie wieczorową porą...
Fantastycznie jest czuć zapach chlebka w domu... tak dziewczyny udało mi się upiec dzisiaj pierwszy, przepyszny chlebuś... normalnie jestem z siebie dumna ( w tym momencie nawet bijąca próżność mi nie przeszkadza :D) i cieszę się jak dziecko :D... już nastawiłam nowy zaczyn na jutro... upiekę jak wrócę wieczorem ze szkoły :wink: Tak ten weekend się szkolę... ;:138
Aguś i tak też się stało.... w końcu mi się udało ;:138 Nawet nie wiedziałam, że tak mnie to będzie cieszyć... a jaki ma smak... poezja ;:167 Aga dziękuję ;:167 i miłego wieczorku!
Aguniadko dziękuję za Twoją inspirację... udało się! Ależ zapach!
Madusia proszę rozgość się ;:180 i zaglądaj kiedy tylko masz ochotę... będzie mi bardzo miło! Hortenkom zima absolutnie nie szkodzi i zachęcam Cię do ich posiadania! Pozdrawiam!
Gosiu faktycznie chlebek na drożdżach jest prostszy w wykonaniu... przekonałam się na własnej skórze :D Gosieńko i jak z waszym piecem w pracy... dalej raczysz się herbatką z prądem?

A oto dowód żebym nie była gołosłowna :D
Obrazek
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana gratuluję ;:138
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

:wit Grażynko chlebek smacznie wygląda a hortensje w przyszłym roku posadzę oj jakie ja już mam plany ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Chlebek, Grazynko, cudowny! Jakze sie cieszę, że się udało! Napiszesz mi na pw z ktorego przepisu korzystalas?
Milego wieczoru!
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Witam wszystkich ,
piękne te Pani hortensje , jestem nowa na forum i nie wiem jak się poruszać a chętnie bym obejrzała więcej zdjęć tego cudownego ogrodu i pięknych hortensji- zaraz poszperam mam nadzieję że ma PAni więcej wątków ze zdjęciami .
Pozdrawiam, na pewno będę tu zaglądać z niecierpliwością nowych fotek.Dorota
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś dzięki! Może kromeczkę z masełkiem... mówię Ci niebo w gębie :D ... nie pożałujesz :D
Madzia jest naprawdę smaczny....pochwal się troszkę swoimi planami... może coś podpowiemy, doradzimy :lol:
Aguniadko dziękuję, bo cały czas mnie dopingowałaś ;:196 a ja się nie poddawałam :wink: Już połowy nie ma :D ale następny rośnie w kolejce :D
Dorotko witam serdecznie!
Jestem Grażyna :D ... żadna pani :D
Witaj w moim ogrodzie...cieszę się przeogromnie, że podobają Ci się moje hortensje... a w tym roku kwitły wyjątkowo spektakularnie...Zapraszam!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Chętnie ;:oj ale w twoim towarzystwie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”