Świat roślin Ewy-rozalki część szósta

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Świat roślin Ewy-rozalki część szósta

Post »

Jadziu trzeba się cieszyć że się ją ma :wink: . Ja nie wiem czy dostanę pomimo przyginania do 67 roku życia - ...a miałam się na działkę wyprowadzić ;:145 ;:145 ;:145 i kupić wymarzonego owczarka niemieckiego dlugowlosego ;:145 ;:145
Pozdrawiam. Ewa
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

No cóż, w trakcie takiej długie zimy były ciągłe zakupy. Pogrążyło to nas a teraz taaaakie ceny będą żywności że dopiero będziemy się martwić.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewciu ,Jadziu ,Madziu ,jednym słowem jesteśmy biedne ,jak myszy kościelne .Ewciu ,kupisz sobie mniejszego pieska ,po co Ci taki duży i drogi :;230
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewciu ale owczarki długowłose są tak śliiiiiiczne.. że ciężko je zastąpić mniejszym pieskiem :)
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Może i tak ,ale ja i tak wolę koty :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kotki też są super :) Ja jestem psiara. Ostatnio byłam trzy dni bez psa. Myślałam że zgłupieję w domu. Nie kręcił mi się pod nogami ani nic..Jakoś tak smutno bez psa.
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

julianna pisze:Mnie też chwaściory bedą się śnić po nocach, ale jest tak mokro, że nie sposób pielić

Uff nie jestem sama
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit
Witaj Ewuniu, u Ciebie pomimo deszczu świeci jak zwykle słonko, tyle pięknych kwiatuchów pokazujesz, że uśmiech sam wyłazi z ukrycia :D Poczytuję, zwiedzam i podziwiam nieustająco ;:108
Kotki też preferuję, są takie mięciutkie i kochane ;:173
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
pratellina
200p
200p
Od: 23 kwie 2012, o 19:49
Kontakt:

Post »

Ewuniu bosko u ciebie brakuje słów .Jestem zachwycona Twoim ogrodem. ;:138 ;:138
majka1971
500p
500p
Od: 31 sie 2012, o 14:07

Post »

Ewo ty chyba na innym biegunie mieszkasz,bo u Ciebie deszczu mało ,kwiaty cudnie rosną.
A u mnie po ulewach trochę mniej dzisiaj padało.Może już się wypogodzi i nadrobię plewienie.A i truskawki będą słodsze. :wit
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

MADZIU lubię psy ale koty uwielbiam . ;:3
ANIU zielsko jest nie do wypielenia ja pielę co dzień i nie nadążam .Mam wrażenie że im szybciej pielę tym szybciej rośnie . ;:oj
MARYSIU ,ja Ci bardzo dziękuję za tyle milych słów i do tego jeszcze lubisz koty ;:196
Gosieńko ja się z tego bardzo cieszę ,to jest jak medal ,za pracę w ogrodzie ;:167

-- 5 cze 2013, o 21:45 --

MAJECZKO jakoś naprawdę los mnie oszczędził ,ale u mnie jest świetnie pod tym względem ,ale słonka więcej nam potrzeba ;:173 ;:3
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

MID2006 pisze:Kotki też są super :) Ja jestem psiara. Ostatnio byłam trzy dni bez psa. Myślałam że zgłupieję w domu. Nie kręcił mi się pod nogami ani nic..Jakoś tak smutno bez psa.
Madziu, znam to uczucie... Ja też byłam psiarą całe lata, ale odkąd po mojej babci zaopiekowałam się jej kotem, pokochałam i koty. Psa już nie mam ( nie wiem ile czasu wytrzymam ? już upłynęło z 10 lat jak mojej suni nie ma i ciągle za nią tęsknię, to był dobry i bardzo posłuszny psiak... )
Co do kotów... ta po babci kotka - też jej już nie ma, była kochana. Obecnego znalazłam w lesie , serce zmiękło i znów mam kota :wink:
Kłopot tylko w wakacje, nie wiadomo co z nim zrobić. Przeważnie zabiearm ze sobą, ale ludzie nie lubią kotów i problem jest z nooclegiem. Szkoda, że koty mają taką opinię, zasługują sobie na miłość tak samo mocną, jak i psiaki.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
avalonne
500p
500p
Od: 9 wrz 2012, o 22:21

Post »

Ewo :wit , może by tak jaki urok na tę pogodę rzucić - żeby ten deszcz przestał kapać? ;:14 ;:14 ;:14 Ja już chcę słoneczka ;:3
Pozdrawiam.
Celinka
Planuję ogród nieśmiało
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Asiu ja też nie wiem czemu koty mają złą opinię ,przecież to są miłe i wierne zwierzątka ,kochane i nie śmierdzą tak jak psy .Poza tym nie robią kupy gdzie popadnie ,tylko tu gdzie pańcia wygrabiła ;:306

-- 5 cze 2013, o 22:34 --

Asiu ja też nie wiem czemu koty mają złą opinię ,przecież to są miłe i wierne zwierzątka ,kochane i nie śmierdzą tak jak psy .Poza tym nie robią kupy gdzie popadnie ,tylko tu gdzie pańcia wygrabiła ;:306

-- 5 cze 2013, o 22:36 --

Tak się zaperzyłam ,aż dwa razy wysłałam :shock:
Celinko wytrzymaj jeszcze trochę ,słonko już idzie ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Masz rację Ewuniu ! Tak jest z kociakami. Mój nie jest kolankowym kotkiem, ale śmieszy mnie jak po całym domu za mną chodzi, a raczej towarzyszy mi - tak w bezpiecznej odległości. Idę do kuchni, on ze mną, idę do łazienki, on ze mną, wchodzę do córki do pokoju, on ze mną. Przyznam, że brakuje mi takiego przytulaska jakim była kicia, ale on też jest bardzo kochany i nie wyobrażam sobie żeby go nie było z Nami, mimo, że jest na dystans.
Ale ma też miejsca np. łóżeczko, gdzie leżymy sobie i oglądamy TV - wtedy wszystko jest jak być powinno :;230
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”