ewarost pisze:Wpadał z rewizytą, bo sama się doszkalam i podziwiam kolejne ogrody... i co jeden to bardziej mi się podoba

U Ciebie pięknie wiosna się budzi u mnie jeszcze nie ma kolorków

Tych kolorków jakoś malutko na razie, jednak w zeszłym roku wiosna była szybciej jak oglądam zdjęcia. Teraz jest chłodniej.
Anna11 pisze:Zaszalałaś z nasionami

jakie bulwy kupiłaś

teraz jest ogromny wybór, wiem jak trudno jest przejść obok i nie wrzucić czegoś do koszyka

Ja głównie dalie, floksy, irysy, liliowce,mieczyki takie które wiem że przechowam, aha zapomnialam też o białej hoście ;D
Biedronka641 pisze:Witaj Saro.
Przyszłam zobaczyć Twoją wiosnę.
Wszystkie te nasionka już posiałaś?
Nie, jeszcze nie siałam wszystkiego. Głównie wysadzone sa już pomidorki w ilości takiej że nie wiem co z tym zrobię, do tego papryka oczywiście i zaraz chcę dosiać kolejne i jeszcze kukurydzę!
slila1 pisze:Jestem z rewizytą
Prymulki masz piękne. Czy Ty wykupiłaś z nasion połowę sklepu ogrodniczego
Na działce już widać wiosenkę. Proszę o następne zdjęcia, bo na pewno coś nowego się rozkwitło.
Prymuleczki są takie piekne, już trafiły na działkę ale jeszcze nie wkopałam ich na docelowe miejsca.
EEEEE nie, byłam w kilku sklepach i tak jakoś samo wyszło, no ....
Hihi
Dorota71 pisze:Ale masz super te mnożarki. W końcu i ja muszę sobie takie zorganizować.

Kochana, kupiłam w sklepie ogrodniczym za całe 10zł za jedną, są fajne naprawdę i polecam!!
Łubinki:
Rabatka
Brateczki