Dziękuję :*
Tak jak napisałam, stoją na oknie wschodnio-południowym wszystkie. Te storczyki, które u mnie już kwitły, miesiąc spoczynku i już wszystkie, mają pędy nowe, np. Picccolo Red, Sugar Brown i inne, a niektóre nie zrzuciły jeszcze wszystkich kwiatów a rosną nowe. Dłużej musiałam poczekać na te, które kupiłam jako niespodzianki, teraz po dopiero 5-6 miesiącach się budzą.
-- 6 lis 2013, o 17:14 --
kahim pisze:Ja tu wyczuwam czarną magię a nie nawozy
Piękna kolekcja

hah dziękuję Kochana
kiedyś przeczytałam, że lubią różne nawozy za każdym razem, także serwuję im Biopon, Pokon, Guano, Biohumus i piatego nie pamiętam na chwilę obecną, a raz na jakiś czas bez nawozu.
-- 6 lis 2013, o 17:17 --
Dufin pisze:Aniu a tak z ręką na sercu... czekasz na jakaś paczuszkę w najbliższym czasie?

jak Ci tyle piękności kwitnie to na pewno dostałaś dużej mobilizacji by kupić coś jeszcze hmmm?

Szczerze hah nie, z czystym sumieniem stwierdzam, ze udało mi się pohamować te zapędy, ostatnio policzyłam je ... gdy doszłam do 70 przestałam liczyć i załapałam się za głowę

Mam już coraz mnie miejsca naprawdę i jeżeli na coś mam się skusić to musi być coś wymarzonego a najlepiej coś z vandowatych, jeżeli reszta zechce mi kwitnąć

Także nie czekam na żadną paczuszkę teraz

Udało mi się opanować w porę