Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
Trzymaj się Aguś, mam nadzieję, ze szybko Cię odpuści 

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Aguniu ...przesyłam ciepłe i pozytywne fluidy i myślami jestem z Tobą
.
Mnie tak w sobotę ćmiło , na oczy patrzeć nie mogłam ...ale już dobrze ...słoneczko świeci
....chociaż temperatura - 5*C ...jestem niespokojna , ( nie będę Ci zawracać głowy dlaczego )- ale szukam radości , miłych wrażeń oglądając takie np. stronki ;
http://strefafilcu.blogspot.com/2011/04 ... yczny.html
I już cieplej się robi na sercu ...
Lawendowe myśli chodzą za mną i wiklinowe , białe wianki ...
Szybkiego powrotu do rzeczywistości
...całym
z Tobą
....będzie dobrze
.

Mnie tak w sobotę ćmiło , na oczy patrzeć nie mogłam ...ale już dobrze ...słoneczko świeci

http://strefafilcu.blogspot.com/2011/04 ... yczny.html
I już cieplej się robi na sercu ...
Lawendowe myśli chodzą za mną i wiklinowe , białe wianki ...

Szybkiego powrotu do rzeczywistości

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Aguś, trzymam kciuki za głowę i ogólne samopoczucie, ja odczuwam jedynie ból egzystencjalny ale w sumie nie wiem co gorsze ;)
Wiosny przypuszczalnie nie będzie, po prostu będzie od razu lato
Wiosny przypuszczalnie nie będzie, po prostu będzie od razu lato

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Cześć Aga,
pogoda wykańcza wszystkich-przykro mi z powodu bolejącej głowaśny. Z dobrych wiadomości, to zapowiadają ocieplenie, może wtedy mniej głowa będzie pękała.
pogoda wykańcza wszystkich-przykro mi z powodu bolejącej głowaśny. Z dobrych wiadomości, to zapowiadają ocieplenie, może wtedy mniej głowa będzie pękała.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Agus
wspolczuje bardzo
no ale mowilam, ze teraz bedzie okropnie - bo ja 2 dni funkcjonowac nie moglam - w jeden to nawet prady mi nie pomogly, chociaz chodzilam z nimi caly dzien. Poczatek wiosny niestety jest najgorszy dla meteopatow 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aguniu współczuję i bardzo dobrze Cię rozumiem taki ból głowy z podwyższonym ciśnieniem jest mi niestety znany! a przy tym wszystkim jest mi potwornie zimno . Pod język Captopril. Zdrowia życzę! Ty młode dziecko jesteś na takie dolegliwości masz czas!
Agnieszko na nic hasła, transparenty - zima jest i wzmaga się. U mnie właśnie sypie intensywny śnieg! Jeden nie stopniał a drugi dosypuje. To jakieś fatum, coś się komuś pomyliło! Może zmienimy napis Witamy Cię kochany śniegu i zgłupieje
Agnieszko na nic hasła, transparenty - zima jest i wzmaga się. U mnie właśnie sypie intensywny śnieg! Jeden nie stopniał a drugi dosypuje. To jakieś fatum, coś się komuś pomyliło! Może zmienimy napis Witamy Cię kochany śniegu i zgłupieje

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś mam nadzieję, ze już lepiej się czujesz
Zdrówka 

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Małgosiu
Agniesiu, słabowitam, ale głowa tylko leciutko ćmi, więc idzie ku lepszemu... Dziękuję za troskę!
Marysiu, rozbawiłaś mnie swoim nowym prowokacyjnym hasłem
Tak czy inaczej, na jutro zapowiadają śnieżyce, więc już ręce opadają i transparenty żadne na nic... Marysiu kochana, mówisz że za młoda jestem... ja te dolegliwości mam od 30 lat 
Julek, wiem, że miałaś ciężką tą ostatnią migrenę... ja praktycznie tego weekendu nie pamiętam - przerwa w życiorysie... jutro mam wizytę u lekarza, zobaczymy co wymyśli... Zdrowia!
Magda, dzięki za dobre słowo... mam nadzieję, że wszystkie wraz z lepszą pogodą dostaniemy poprawy nastrojów, humoru i zdrowia...
Kasiu, myślę, że wiosna będzie w końcu i u nas, ale sama przyznaj, że w tym roku zima jest wyjątkowo dokuczliwa...
Jagódko, obejrzałam blog - świetna sprawa to filcowanie! Cieszę się, że masz takie fajne hobby, którym można się zająć w oczekiwaniu na ogrodowe szaleństwo... Jagódko, życzę zdrowia i dziękuję za życzliwe słowa wsparcia
Robaczku, Stokrotko, Justyna, Aga, Magda, Grażka, Doris - kochane, dziękuję za Waszą troskę i ciepłe słowa!

Agniesiu, słabowitam, ale głowa tylko leciutko ćmi, więc idzie ku lepszemu... Dziękuję za troskę!
Marysiu, rozbawiłaś mnie swoim nowym prowokacyjnym hasłem

Julek, wiem, że miałaś ciężką tą ostatnią migrenę... ja praktycznie tego weekendu nie pamiętam - przerwa w życiorysie... jutro mam wizytę u lekarza, zobaczymy co wymyśli... Zdrowia!
Magda, dzięki za dobre słowo... mam nadzieję, że wszystkie wraz z lepszą pogodą dostaniemy poprawy nastrojów, humoru i zdrowia...
Kasiu, myślę, że wiosna będzie w końcu i u nas, ale sama przyznaj, że w tym roku zima jest wyjątkowo dokuczliwa...
Jagódko, obejrzałam blog - świetna sprawa to filcowanie! Cieszę się, że masz takie fajne hobby, którym można się zająć w oczekiwaniu na ogrodowe szaleństwo... Jagódko, życzę zdrowia i dziękuję za życzliwe słowa wsparcia

Robaczku, Stokrotko, Justyna, Aga, Magda, Grażka, Doris - kochane, dziękuję za Waszą troskę i ciepłe słowa!
Cześć Aguś! Będę Cię ostrzegać przed bólem głowy.
Zauważyłam, że u mnie pojawia się zazwyczaj 1-2 dni przed Twoim. Ja ledwo żyłam w sobotę, a trzymało od piątku... i nawet moje sprawdzone koniakowe metody nie zadziałały.
Jak się czuje zwierzyniec?

Jak się czuje zwierzyniec?
Asiu, mnie złapało w piątek rano, na tyle że wyszłam z biura... soboty i niedzieli praktycznie nie pamiętam, koszmar... na koniak nawet bym nie spojrzała... tuż przed moimi napadami, swoje ma Julek, a tuż przed nią Edulkot... Ja zwykle mam razem z Magentą... Ech, my wszystkie biedne... Dobrze, że już Ci lepiej
Ja dopiero dochodzę do siebie...
Zwierzyniec bardzo ok!
Na bóle głowy, brzozy:

Zwierzyniec bardzo ok!
Na bóle głowy, brzozy:

Aga solidaryzuje sie z Toba jako przeciwnik zimy ktora trwa dluzej niz powinna, podziwiajac jednoczesnie Twoje ladne zdjecia i zadbany ogrod.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aguś dopiero mam troszkę czasu i odrabiam zaległości
( moja żłobkolandia śpi smacznie a ja troszkę buszuję)
Czytam o strasznej migrenie, bardzo współczuję
i tak jak pisała Julek to był straszny okres, trzymało 3 bite dni i nic nie pomagało
A teraz znowu zaczyna się huśtawka ciśnieniowa i pewnie powtórka z rozrywki
Oj ciężkie życie migrenowców

Czytam o strasznej migrenie, bardzo współczuję

Oj ciężkie życie migrenowców

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Aguś, bardzo Ci współczuję (i wszystkim cierpiącym na tę chorobę), bo dobrze wiem, co to ból migrenowy, miałam wówczas ochotę tą bolącą głową walić o ścianę, na szczęście od ponad 15 lat mam z tym spokój, właściwie to nawet zwykły ból głowy rzadko mi się zdarza, a jak już to jedna tabletka przeciwbólowa wystarczy, gdzie przedtem łykałam jedną za drugą i nic nie skutkowało. Miałam podobnie, jak mnie złapało to trzy dni "do tyłu" pogotowie, potem neurolog, badanie EEG leczenie i nic, aż wreszcie trafiłam do faceta, który wykrywał choroby wahadełkiem i leczył swoimi rękoma, to znaczy za pomocą prądów, które przekazywał. Ja twardo stąpająca po ziemi, która w takie rzeczy nie wierzyłam, poszłam do Niego, bo łapałam się już wszystkiego co możliwe. Podczas pierwszego spotkania powiedział mi, że widzi, że w Niego nie wierzę, ale że i tak mi pomoże, zaskoczył mnie przede wszystkim tym, że nie musiałam Mu mówić z czym przychodzę, po prostu wyczuł za pomocą tego wahadełka, no i pomógł zresztą nie tylko mi i nie tylko w takich chorobach, (niestety już Go nie ma wśród nas), ale tak mi się nasunęło, że może czasami warto spróbować z metod mniej konwencjonalnych, tylko gdzie w dzisiejszych czasach znaleźć faktycznie kogoś takiego, a nie oszusta? Mam nadzieję, że w końcu ta wyczekiwana wiosna zawita i wówczas wszyscy zapomnimy o tym co nas boli i co komu dokucza, bo działka też działa jak lekarstwo, życzę zdrówka.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Nie wyobrażam sobie twojego ogrodu bez tych brzóz, ale nie wiem jak Wam się udaje utrzymać jesienią porządek. Bo u Ciebie zawsze tak czyściutko, wszystko zadbane, wypielęgnowane i posprzątane...