Rany ....a teraz się takie kary płaci za palenie ognisk....co oni z nami robią ??? i ten problem smieciowy! Co to się porobiło takie patyki tto do kosza i niech zbierają śmieciarze
Kasiu Tulipanki piękne,rh okazaly i juz kwitnący i szczypior do twarożku nie ma jak to swój a i gałęzie naszykowane do upieczenia kiełbasek ,tylko pogody brak ,no chyba że u Ciebei jest,bo u mnie od wczoraj leje
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.." Nasze Ranczo
Agatko jak Twoje truskawki walczyłąś z pędrakami? Oto relacja z dziejszego pobytu na działce ogarnęłam stertę gałęzi pod nową rabatę z kwiatami, podlałam warzywka bo u nas sucho , deszcz by się przydał , poskładałam kompostownik , ładnie mi rośnie clematis z biedronki musiałam zrobic mu podpórki by się miał po czym piąć
zakwitł rhododendron z biedronki
dalia karłowa i hibiskus też wypuścił listki
truskawki (robali brak) i piwonia przesadzana w tamtym roku nie kwitła a w tym ma pąki chyba zakwitnie
Witaj Kasiu Pięknie na Twojej działeczce i kolorowo. Rhododendron ma piękną buźkę, czy zdjęcie faktycznie oddaje jego kolor, czy jest bardziej fioletowy? Chętnie wpadnę do Ciebie za jakiś czas. Pozdrawiam serdecznie
Dominiko zapraszam wpadaj częściej zdjęcia robiłam telefonem (bo to akurat miałam pod ręką) co do koloru to na zdjęciu jest zbliżony do oryginału , taki bladzieńki róż , myślałam , że będzie miał bardziej intensywny kolor , no ale cóż cieszę się i z tego bo to mój pierwszy i juz kwitnie