Mariolka cudne kwiaty a najpiękniejsze trzy gwiazdy z mama na czele .Dużo pracy cię to wszystko kosztuje dom ,dzieci ,praca wiem ,bo sama mam to samo.Choć ogród nie taki jak u Ciebie jeszcze dużo mi brakuje .pięknie kwitnąco u Ciebie
Mariolu, córeczki śliczne kwiatusie, prawdę mówiąc Ty też tak młodziutko wyglądasz, jak czwarta siostra.
Korony w takiej ilości robią wrażenie. Piękne.
dziękuję Kochane
Oj faktycznie trudno pogodzić wszystkie obowiązki, no ale trzeba
Strasznie padnięta jestem, dziś M. pomógł- trochę skosił trawy w ogrodzie, ja późnym popołudniem wyrwałam troszkę chwastów, ale to kropla w morzu, strasznie wszystko zarasta
Mariolka cudnie masz kolorowe a sesja fotograficzna pierwsza klasa miłe twarze pełne radości cieszą z daleka .Fotogeniczne masz dzieciaczki. Pięknie u Ciebie ale ile pracy to kosztuje .prawda .Piwonii jak zamawiałam u Pana Marka jeszcze nie bylo trochę póżniej dopiero ale w przyszłym roku dokupię sobie żółtą i takie dwubarwne ,którę mi wymarzły Ogólnie dobrze rosną roślinki z tego źródła . i pokazują swój czar.
zasypałaś nas majem ...maj jak z bajki...ale widzę że i kwiatuszki pomagają-ślicznie ślicznie należy się po czekoladzie
na oczko napatrzeć sie nie mogę...a skalniak BAAArdzo kolorowy
Marylko, Aguś- dziękuję Aż się milej i cieplej na duszy robi
Zamówilam sobie troszkę kory i kolorowych zrębków i mam zamiar cosik wysypać zeby ograniczyć panoszenie się chwastów. Wczoraj na targowisku kupiłam tylko surfinie na balkon i śliczne begonie
A do ogrodu trzy prymulki i trzy ostróżki, ktore do tej pory nie chciały u mnie rosnać- każda sadzonka ogrodowa po 3 zł, a ślicznie rozrosnięte, duze i zdrowe, kupione u babuszek- pasjonatek
W porównaniu do tych roślin marketowych niebo a ziemia...
Mariolu jak miło widzieć Ciebie i Twoje słodkie dzieciaczki Buziaki uśmiechnięte od ucha do ucha, same śmieszki
Kolorowo i ślicznie w ogródku, wiosna w pełni Cała masa tulipanków, a i płożniaczki zaczynają szaleć i będzie jeszcze bardziej kolorowo