Paulinko dziękuję bardzo
Tereniu i Tobie dzięki
I Tobie Dorotko dziękuję i zapraszam częściej
Irenko kochana również dziękuję za życzenia
Patrycjo i Oksanko również i Wam dziękuję za życzonka
A żeby nie było,że jednego kwiatka dostałam ...bo Afelandra była od syna.
a to cudo od męża tylko kwitło jednym kwiatem w chwili otrzymania a miało pąków dużo więcej i nie dość ,że nie opadły to właśnie wczoraj powitały mnie rano takie pięknoty aż 5 kwiatów naraz
Potem pokażę cudo od córki bo wolno ładują się foty a muszę teraz lecieć
Iwonko śliczne prezenty , każda z nas chciałaby takie prezenty dostawać Przyjmij ode mnie też życzenia, mocno spoźnione, bo przez ostatnie dni jestem bardzo zakręcona, trójka dzieci do szkoły i mieliśmy w bliskiej rodzinie wesele 1 września, więc sama rozumiesz
Teresko kochana też tak myślę a on chodzi dumny jak paw i tylko się uśmiecha a ja również bo wiem ile trudu sobie zadał,żeby go dla mnie znalezć i naprawdę doceniam
Haniu dziękuję pięknie za życzenia i nieważne ,czy spóżnione zawsze są miłe doskonale rozumiem co to znaczy dzieci w wieku szkolnym
A to cudenko od córki
A ten od wczorajszej sesji zamknął jeden kwiat ale otworzył następny i znowu jest 5 a następne pąki pukają...
Te kwiaty tak mnie cieszą,ze co chwilę robiłabym im fotki a to sesyjka wczorajszego wieczora razem z moim pierwszym malutkim ,pełnym hibiskusem
Dziękuję Tereniu tak ,w domu na południowym oknie bo mam je dopiero od kilku dni i o tej porze to już nie będę ich wystawiać na dwór
Dziękuję Piotrze a on nie jest czysto biały tylko lekko kremowy ..na pierwszym zdjęciu wyszedł prawdziwy jego kolorek
Izuniu ..kurczę tego lata co chwile jakiś wirus się do mnie zakrada a na punkcie kwitnących to ja mam od dawna bzika i to był mój pierwszy chochlik
Dziękuję Ireczko bardzo mi miło ale u Ciebie jest tak samo
Karolinko dzięki ale Twoje tez cudne i nie ma czego zazdrościć
Dziękuję Oksanko
Kasiu a żebyś wiedziała przyłożyłam talerzyk obok kwiatu i prawie..prawie bo zdębiałam,kiedy się rozwinął wcześniej miałam tylko tego pełnego i chociaż tez kwiat duzy to jednak te pojedyncze kwiaty przebijają je wielkością na całej linii