Sylwio,
Marylciu,
Monia Niunia - ano piękna tygrysówka, nie mogę się doczekać kolejnych kwitnień. Niestety część roślinek leży przy ziemi, chyba za płytko je wsadziłam, jak mieczyki
Olu, czy Ty posiadasz jakieś kaktusy? Pytam, bo wlazłam niedawno do takiej starej kwiaciarni i było tam ze 30 sztuk różnorakich kaktusów, niestety nie kwitły a były wielkości mojego... Cena - ok 20zł. Jak będę tam następnym razem to chyba sobie nie odmówię

Gdybym znała się na odmianach i jak który kwitnie, to mogłabym przebierać a tak... W ogóle na moim kaktusiku jeszcze pączek nie opadł ale nie wiem, czy otwiera jeszcze buźkę do słońca - przyjechałam pod wieczór.
Tesiu, spraw sobie taką tygrysóweczkę

Ja planuję na przyszły rok zakupić z jeszcze jednego źródła, może trafią się różne kolory.
Aga, kaktus wciąż kwitnie

I na co były mi te stresy?
Aniu,
Arkadius dziękuję, że znaleźliście chwilę dla odwiedziny u mnie
Misiaczko ciekawa jestem kwitnień Twojej tygrysówki! Biedna kurka, pewnie myślała, że się dzieciaczkom krzywda dzieje.
Krysiu, pokazuj zdjęcia liliowców, ino roz

Prooooooszę........
Jutro będą foteczki. Zakwitła mi kolejna dalia, kwiat ogromny, "ognisty" i pachnący. Chyba ta jedyna faktycznie odmianowa.
A tej białej i biało-fiolet będę miała sporo nadwyżek
No i zakwitł Mak wschodni ale już jest kapeć i nawet nie zdążyłam nacieszyć się kwiatuszkiem
No i skusiłam się na gloksynię

taką bordo...