sweety- nie no, nauki trochę jest, jakby nie było. Ja siedzę już cały weekend nad książkami. Od rana do nocy. I wszystko mi się teraz pokiełbasiło...
przemo1669- no no, to zazdroszczę pamięci. Ja to się nie mogę połapać w nowej szkole co i jak. Jedynie salę gimnastyczną kojarzę i kilka klas w rynku.
_ninetta_- Tak, to jest raczej ta róża.

Jest naprawdę ładna i ma takie małe pełne kwiatuszki.
sosenki_4- ja jeszcze nie mam doświadczenia z "biedronkowymi cebulkami", ale po ich wyglądzie to właściwie stwierdzam. Na sam widok już mi się wydają anemiczne i chorowite

Ale jak będzie - okaże się wiosną.
asta6265- dzięki, miło, że Ci się podoba
robaczek_Poznan- to niestety tylko
Heidi Klum.. Moja kolekcja róż jest na razie malutka i powiększa się bardzo powoli, czego skutkiem jest wielokrotna powtarzalność...
April- no to proszę, kilka drobnych zmian zaszło.
KLEO1- u mnie jest już pełnia jesieni. No może jeszcze przed-pełnia

Nie wiem jak Ty, ale ja uwielbiam jesień- oczywiście jeśli jest w miarę słoneczna, bo wszystko dokoła jest wtedy kolorowe i niesamowicie piękne.
Loctus- wow, jest to dosyć skomplikowane, nie ukrywam... Takie doświadczenie jest zapewnie kosztowne, ale pozwala wiele zobaczyć w realu, przez co można się tego lepiej nauczyć. I to wszystko- mam na myśli cały proces replikacji i reszty, którą opisywałeś- da się zaobserwować? Albo cykl życiowy komórki- możecie zobaczyć na własne oczy jak przebiega?
Christinkrysia- ojej, cieszę się, że Ci się podoba!

A w moich pseudo foto- relacjach nie ma nic zachwycającego, włąściwie jeszcze wiele bym w nich chciała zmienić (no ale do tego jest potrzebny lepszy sprzęt

). A co do pomyłek- to mi się one w ogrodzie często zdarzają i chyba każdemu. Po prostu przy tym trzeba mieć głowę na ziemi, jak też przy gotowaniu, a nie ciągle tylko w chmurach, gdzieś w zupełnie innej rzeczywstości.. ;)
KLEO1- marcinki to jedne z napiękniejszych kwiatów zwiastujących jesień, szkoda, że ja mam je tylko w dwóch kolorach: niebieski i jasny fiolet.
Passiflora już kwitnie, ale pojedynczo i jeden kwiat utrzymuje się tylko jeden- dwa dni..