Kawałek zielonego marzenia
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek zielonego marzenia
Faktycznie omijasz forum ostatnio
Ja również zyczę Wesołego Alleluja
Ja również zyczę Wesołego Alleluja
Danusiu
Gosieńko, nie omijam, tylko czasu mi brakuje.... Ale bardzo za Wami tęsknię. Od powrotu do pracy dużo mi się pozmieniało i prywatnie i pracowałam znowu jak dawniej po 12-13 godzin. Teraz już tak długo nie pracuję, ale poszłam na znowu na studia, a w tygodniu dodatkowe zajęcia.....
Obiecuję poprawę

Gosieńko, nie omijam, tylko czasu mi brakuje.... Ale bardzo za Wami tęsknię. Od powrotu do pracy dużo mi się pozmieniało i prywatnie i pracowałam znowu jak dawniej po 12-13 godzin. Teraz już tak długo nie pracuję, ale poszłam na znowu na studia, a w tygodniu dodatkowe zajęcia.....
Obiecuję poprawę

Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
- Margo2
O rany, tyle zajęć to wcale się nie dziwię, że nie masz czasu.
Chociaż Ci powiem, że chyba wszyscy ostatnio narzekają na brak czasu.
Czyżby czas się skurczył?
Najlepszego i więcej odpoczynku
Chociaż Ci powiem, że chyba wszyscy ostatnio narzekają na brak czasu.
Czyżby czas się skurczył?
Najlepszego i więcej odpoczynku
Dzięki Gosiu,
czas się nie kurczy, tylko my szybciej żyjemy. Ja to w ogóle jestem taki niespokojny duch, ciągle czegoś szukam, coś chcę robić.... no ale tak to jest. Przystopuję od wakacji....
mam taką nadzieję. 
Tęsknię za moimi różycami. Oczywiście nie okryłam ich na zimę i od września nie byłam na działce... więc aż boję się myśleć co tam zastanę. Liczę tylko na to, że dadzą radę

czas się nie kurczy, tylko my szybciej żyjemy. Ja to w ogóle jestem taki niespokojny duch, ciągle czegoś szukam, coś chcę robić.... no ale tak to jest. Przystopuję od wakacji....

Tęsknię za moimi różycami. Oczywiście nie okryłam ich na zimę i od września nie byłam na działce... więc aż boję się myśleć co tam zastanę. Liczę tylko na to, że dadzą radę

Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu jak się bardzo cieszę że jesteś
Witam Cię świątecznie i życzę WESOŁEGO ALLELUJA 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Margo2
Najgorsze, że jak tak dalej pójdzie to wyjazd na działkę Ci się jeszcze opóźni.
Na razie wiosny nie widać
Na razie wiosny nie widać
Eluś, witaj
Gosiu, tak, w tym roku przez tą pogodę mam parapety czyste. Nawet jednej malutkiej sadzonki, małego nasionka nie wsadziłam. Po pierwsze z braku czasu, a po drugie, przez pogodę. Nieustająca, niekończąca się zima....
no ale.... poranna kawka..
... i do pracy.... od połowy kwietnia ma być cieplej podobno, to zaczniemy coś działać.
Domyślam się, że u Was jak zwykle praca wre. Muszę Was poodwiedzać i zobaczyć co tam u Was słychać Kochane
Na razie.... miłego dzionka życzę

Gosiu, tak, w tym roku przez tą pogodę mam parapety czyste. Nawet jednej malutkiej sadzonki, małego nasionka nie wsadziłam. Po pierwsze z braku czasu, a po drugie, przez pogodę. Nieustająca, niekończąca się zima....
no ale.... poranna kawka..

Domyślam się, że u Was jak zwykle praca wre. Muszę Was poodwiedzać i zobaczyć co tam u Was słychać Kochane

Na razie.... miłego dzionka życzę

- stokrotka-77
- 200p
- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
Kasiu jak fajnie Cię widzieć
.

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Hej Kasiu
Piękne miejsce na ziemi tworzysz...twój optymizm i energia zaraża bardzo pozytywnie.
Pole peoniowe super,też mam piwonie,a róże są moją miłością:)
Ostatnio zakochałam się w żurawkach i jeżówkach
A i mam syna Matiego,ale już trochę większego
Pozdrawiam

Piękne miejsce na ziemi tworzysz...twój optymizm i energia zaraża bardzo pozytywnie.
Pole peoniowe super,też mam piwonie,a róże są moją miłością:)
Ostatnio zakochałam się w żurawkach i jeżówkach

A i mam syna Matiego,ale już trochę większego

Pozdrawiam

- dwostr
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak tak dalej będzie, to robota się spiętrzy i z tęsknotą będziemy wspominać te leniwe dni wyczekiwania na wiosnę .
I ja się przyłączam do grona Mati- mam
Kasiu,nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszło-ja na przykład zazdroszczę Ci tych czystych (w dokładnym tego słowa znaczeniu przede wszystkim) parapetów!
I ja się przyłączam do grona Mati- mam

Kasiu,nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszło-ja na przykład zazdroszczę Ci tych czystych (w dokładnym tego słowa znaczeniu przede wszystkim) parapetów!
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Witaj Agnieszko
, ja też się cieszę, że powróciłam
nie powiem z zaświatów, ale tak jakby. No, ale wiosennie nadzieje powracają, więc mam nadzieję Was nie opuszczać, a nadrobić szybko zaległości. Wpadnę do Ciebie zobaczyć jak się ma Twój zakątek.
Aniu cieszę się, że do mnie zajrzałaś, muszę się zrewanżować i pooglądać Twoje piękne róże (już podejrzałam co nie co). Cudne zdjęcia robisz.
Ja już z drżeniem serca myślę o swoich różach, czy przeżyją tę zimę. No ale.... nie ma co zamartwiać się na zapas. Niedługo śniegi stopnieją i zobaczymy. Witaj w klubie Matich
nie wiem, czy Twój jest taki żywy jak mój, ale ściskam go mocno
Danusiu, witaj w gronie Matich
założę fanklub może, ale muszę od razu dwa, bo Łuki strzeli focha, a teraz to na porządku dziennym u niego. Muszę uważać ha ha ....
Parapety czyste, ale dzisiaj złapałam się na planowaniu grządek. Śnieg po kolana, a ja rozsady robię
Przez tą pogodę to chyba w maju pojadę pierwszy raz na działkę, o rany.... takiego roku jeszcze nie było 

Aniu cieszę się, że do mnie zajrzałaś, muszę się zrewanżować i pooglądać Twoje piękne róże (już podejrzałam co nie co). Cudne zdjęcia robisz.
Ja już z drżeniem serca myślę o swoich różach, czy przeżyją tę zimę. No ale.... nie ma co zamartwiać się na zapas. Niedługo śniegi stopnieją i zobaczymy. Witaj w klubie Matich

Danusiu, witaj w gronie Matich

Parapety czyste, ale dzisiaj złapałam się na planowaniu grządek. Śnieg po kolana, a ja rozsady robię

- Margo2
O różę nie powinnaś się bac. Moje po oglądzie wyglądają bardzo dobrze. W sumie zima była lekka. minus nie przekraczał 17 stopni. Śnieg też stanowił rewelacyjną osłonę. Bedzie dobrze. Przekonamy się już za tydzień 

Gosieńko, jesteś nieoceniona w pocieszaniu
Ja niestety przekonam się za miesiąc chyba. W przyszły weekend na uczelni, w kolejnym jakieś imprezy... a w kolejnym wesele....
I w taki czas zazdroszczę Wam działek przy domach..... o ile więcej i szybciej można zacząć sezon i doglądanie roślinek.

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Myślę Kasiu że nie wiele stracisz bo nawet jak śnieg się rozpuści to jeszcze i tak w ogrodach będzie błoto i ziemia zimna,robić i tak się nie da
Znając Ciebie to i tak nadrobisz 

Pozdrawiam, Ela