Na początek chciałam Wam pokazać może niezbyt piękne zdjęcie, ale ilość kwiatów na tym zdjęciu jest dla mnie zniewalająca. Dlaczego? Ponieważ one wszystkie są na jednej łodydze.
Aspirynka:

Aniu Tobie już odpisałam w Twoim wątku, dodam tylko jeszcze raz, że bardzo miło było Cię gościć w moich skromnych progach

I dziękuję Ci bardzo za przepiękne zdjęcia.

Justyno witam Cię ponownie u siebie

Przekwitająca Pastelka

Gosiu Deirde dziękuję jeszcze raz za pomoc. Pisałam w Twoim wątku co zrobiłam, mam nadzieję że pomogło
Jolu April witam serdecznie i bardzo się cieszę, że spodobał Ci się spacer po moich włościach. Wiesz, że zawsze furtko jest otwarta. Ty już jesteś wypoczęta po urlopie, a ja właśnie się wybieram i nie mogę się doczekać?.. Pomysł z donicami do skopiowania ? proszę bardzo. I cieszę się bardzo, że się podoba. Mnie tez?
Edwardzie - Witam Putosza, Śutrorza czy (jeśli nie pamiętasz co znaczą te nazwy to z chęcią Ci przypomnę). Ze zdjęciami z samego Żywca będzie problem, ale coś poszukam?. Pozwolisz tylko, że po powrocie z urlopu? A tymczasem zdjęcia z okolic

I odpowiedź skąd to zdjęcie:

Gosiu ? Margo cieszę się, że mogłaś się czegoś dowiedzieć dzięki wizycie u mnie. To z reguły ja czegoś się uczę i czegoś dowiaduję u Was. Wiesz, werbenka zaczęła kwitnąć. Ale ja mam takie urwanie głowy, że nie mam kiedy zdjęć robić. Ale zrobię ? specjalnie dla Ciebie. A przy okazji, jeśli będziesz kiedykolwiek okolicy to zapraszam z całego serca.

Izuniu ja nie wiem co mam napisać

?.
Tosiu Ty to mieszkasz całkiem niedaleko?.. na pewno bliżej niż Izunia. Jeśli masz ochotę zobaczyć w realu mój ogród to zapraszam serdecznie

Aniu Sweety. Perfekcyjny układ płatków ujęłaś perfekcyjnie na zdjęciu. Ta róża to Heidi Klum. Troszkę chorowita, ale bardzo ja lubię. A co do lilii to nie jestem pewna. Muszę poszukać....
Asiu imienniczko. Dziękuję bardzo, ale ja to samo mogę powiedzieć o Twoim ogrodzie: ?Jak zwykle pięknie?.? Ilekroć przychodzę do Ciebie to wychodzę zachwycona twoim ogrodem i Twoimi zdjęciami.
A Izuni ja sama serdecznie dziękuję

Majko witam serdecznie po urlopie. Jestem pewna, że odpoczęłaś i masz mnóstwo sił do pracy na działeczce i robienia pięknych zdjęć. A ja właśnie piszę do Was przed wyjazdem na urlop. Już się nie mogę doczekać?.. ( Czy ja już tego nie pisałam? ) Ale, ale jak już wrócę to zamierzam spędzić u Ciebie długie godziny i zamęczać Cię pytaniami o róże. Mam zamiar stworzyć nową rabatę różaną?.. a twoja jest dla mnie niedoścignionym wzorem
Moniko Soczewko witam serdecznie nowego gościa. Wiesz, Pomponella jest u mnie dopiero od wiosny więc niewiele mogę na jej temat powiedzieć, ale z pewnością ilość kwiatów którymi kwitła była olbrzymia. Teraz są pojedyncze, ale już ma mnóstwo pąków. Mam nadzieję, że będziemy z niej zadowolone. Ja już jestem?.. Dla Ciebie nowy Gościu jeżówka w kolejnym ujęciu

Edi13 ? Edyto witam i zapraszam na poranną (i nie tylko kawę) kiedy tylko masz czas i ochotę. Zawsze będzie mi niezmiernie miło. No ale nowy Gość to kwiatek musi być. W takim razie pozwolisz, że dla Ciebie kolejna odsłona Edenki