Trochę się napracowałaś, ale efekt jest wspaniały i wszystkie rośliny wyglądają świetnie. Filodendron przy kokosowym paliku bardzo światowy, ja sobie chcę tak poprowadzić epipremnum. Znaczy palik już jest przy epipremnum, ale ono jest jeszcze bardzo młode, bo dopiero w listopadzie dotarły do mnie szczepki do ukorzenienia. Mam nadzieję, ze się wkrótce dobrze ukorzeni w nowej doniczce i zacznie rosnąć.
Rośliny w nowych doniczkach prezentują się wspaniale . Filodendron z palikiem wygląda bardzo naturalnie i już sobie wyobrażam, jaki będzie piękny, kiedy urośnie . Też bym chętnie tak poprowadziła swoje pnącza, ale u mnie wszystko stoi tuż pod sufitem i żaden palik się w doniczkach nie zmieści.
Fajna ta Twoja prymulka - ma takie niecodzienne liście .
dziękuje kochane za pochwały Rapunzel moje epipremnum złociste też malutkie jeszcze ale ono też dostanie swój palik ale może jak trochę podrośnie bo jak na razie to ma kilka listków a nie pędów ale i tak, że się w ogóle przyjęło Wiktoria ja na początku to nawet nie wiedziałam że to prymulka taka niecodzienna i całkiem inaczej kwitła tylko, że już nie kwitnie a ja nie wiem za bardzo co z nią zrobić prymulki te zwykłe to u mnie nie były długo ale może coś się zmnieniło bo nawet cyklamen i azalia się wciąż trzymają Niunia ty nasz ranny ptaszku dzień doberek