Ogród Renaty
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Renaty
Elu u mnie dzisiaj też deszcz ze śniegiem ,a wczoraj była taka fajna wiosenka 

- asta6265
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu pobuszowałam trochę u Ciebie. Niezwykle kolorowo i pięknie. Uwielbiam takie klimaty. Będę częściej tu zaglądać jeśli pozwolisz.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- Renata1962
- 1000p
Aniu bardzo się ciesze że do mnie trafiłaś ,przez pogodę nie ma co oglądać ale jak słoneczko zaświeci to i nowe zdjęcia się pojawią
serdecznie zapraszam
serdecznie zapraszam

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Reniu u mnie też po wiośnie,wczoraj pięknie,dziś do południa też,a potem ktoś słonko ukradł,i sie zachmurzyło i deszczyk siapi
Założyłam wątek pogaduszkowy,zapraszam do mnie

Założyłam wątek pogaduszkowy,zapraszam do mnie

- ewamon
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Reniu,dziękuję za odwiedziny w moich wątkach
Moja trytomia zmarzła ubiegłej zimy,a taką już miałam dorodną kępę

Moja trytomia zmarzła ubiegłej zimy,a taką już miałam dorodną kępę

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Cześć Reniu ,przyszły moje wyczekiwane dalie .Powiem Ci ,że takiego zawodu to chyba jeszcze nie doznałam .Pomylone gatunki ,jedna całkiem zniszczona .Oczywiście tych trzech ,dla których złożyłam zamówienie nie dostałam .Te,które mi przysłał nie są w moim guście i nigdy bym ich nie kupiła .
Widocznie ilość zamówień ,przewróciła temu Panu w głowie .Nigdy już u niego nie kupię .Miałaś Renatko szczęście ,że dobre trafiłaś .Oczywiście to ,że wysyła w kolejności zgłoszeń można między bajki włożyć .Pozdrawiam Cię kochana i wybacz moje emocje .
Widocznie ilość zamówień ,przewróciła temu Panu w głowie .Nigdy już u niego nie kupię .Miałaś Renatko szczęście ,że dobre trafiłaś .Oczywiście to ,że wysyła w kolejności zgłoszeń można między bajki włożyć .Pozdrawiam Cię kochana i wybacz moje emocje .

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Czekam na to ...i doczekać się nie mogę 

- Renata1962
- 1000p
anabuko1 mam nadzieję że jutro słoneczko do nas wróci
ewamon u mnie w ogródeczku jest straszne błotko może za kilka dni zobaczę jak moja przezimowała
ewa_rozalka Ewuś jestem wściekła razem z Tobą jeśli bym otrzymała taką przesyłkę też bym kipiała ze złości tym bardziej że one były tak wyczekiwane ,no to zobaczymy jak zakwitną czy zgadza się z opisem
Reni4
Kupiłam dzisiaj takie pnącza może coś z nich będzie nie wiem czy nie za późno na Rodochitona

ewamon u mnie w ogródeczku jest straszne błotko może za kilka dni zobaczę jak moja przezimowała

ewa_rozalka Ewuś jestem wściekła razem z Tobą jeśli bym otrzymała taką przesyłkę też bym kipiała ze złości tym bardziej że one były tak wyczekiwane ,no to zobaczymy jak zakwitną czy zgadza się z opisem

Reni4

Kupiłam dzisiaj takie pnącza może coś z nich będzie nie wiem czy nie za późno na Rodochitona

- ewa_rozalka
- 1000p
Renatko spokojnie wysiewaj jest akuratna pora na nie

Rodochiton to jest pnącze? Jaką wysokość osiąga? Nie znam tej rośliny.Czy to jest bylina wymagająca Mogę oczywiście sprawdzić u wujka goole, ale jak Ty Renatko kupiłaś to na pewno wiesz coś więcej z własnej obserwacji. Pozdrawiam cieplutko. 

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Renatko
jakie fajne pnącza kupiłaś,nasturcja ma fajne listki,takie powcinane,ja znam tylko takie z okrągłymi listeczkami.A tego drugiego pnącza nie znam zupełnie.
Pozdrawiam Ania

Pozdrawiam Ania
Renatko
jakie fajne pnącza kupiłaś,nasturcja ma fajne listki,takie powcinane,ja znam tylko takie z okrągłymi listeczkami.A tego drugiego pnącza nie znam zupełnie.
Pozdrawiam Ania

Pozdrawiam Ania
- Renata1962
- 1000p
ewa_rozalka dzięki
Ela SZ posiałam nasionka teraz oczekiwanie
julianna kochana to pnącze mam pierwszy raz ,weszłam do sklepu po karmę dla papug a tam są różne nasionka i nie mogłam wyjść bez kwiatowych nowości wzięłam co było najbliżej
anias1 dla mnie też nowość
Oj poszalałam sobie dzisiaj w ogródeczku słoneczko tak pięknie świeciło
jutro będą problemy ruchowe 

Ela SZ posiałam nasionka teraz oczekiwanie

julianna kochana to pnącze mam pierwszy raz ,weszłam do sklepu po karmę dla papug a tam są różne nasionka i nie mogłam wyjść bez kwiatowych nowości wzięłam co było najbliżej

anias1 dla mnie też nowość

Oj poszalałam sobie dzisiaj w ogródeczku słoneczko tak pięknie świeciło

- ewa_rozalka
- 1000p
Reniu ja też dziś szalałam w ogrodzie ,ciekawe czy jutro też będę .
,ale jestem dobrej myśli .Złość na dziada już mi przeszła .Od razu lżej .U mnie ziemia rozmarznięta i sporo rzeczy wsadziłam ,bardzo się z tego cieszę .