WITAM WAS
BLUEBERRY-NATALIO----GIANNA-JANKO----ACTUS-KASIU----MAGDZIA-MAGDZIU----DUFIN-ANIU----PAULA15-PAULINKO----
MONIKWIATY-MONIKO----JOLCIA1212-JOLU----TRZYNASTKO
Na moje pytanie,czy na pomarańczowym żyłkowanym storczyku pojawił się młody pęd,czy keiki,większość z Was stwierdziła,ze to odbicie pędu.Łudziłem się i tym razem ,że to keiki i zacznę nadrabiać poniesione straty trzech storczyków.Jeżeli jednak miałby pauzować w kwitnieniu przez dwa lata,jak to było w przypadku storczyka JOLI 1212,to niech to będzie raczej młody pęd kwiatowy.
DUFIN-ANIU
Chyba masz jednak rację z tym rozwijaniem się wszystkich pąków,że to zasługa większej ilości słońca
PAULA15-PAULINKO
Na szczęście nie robię mi się plamy na storczykach od spryskiwania.
MONIKWIATY-MONIKO
Dzięki za kolejny awans ale wiesz są dużo lepsi ode mnie i bardziej zasobni w storczyki i ich odmiany,mimo to dzięki raz jeszcze za jak zawsze bardzo miłe i sympatyczne słowa
Za kolejne odwiedziny,wyrazy sympatii,sugestie oraz miłe słowa stokrotne dzięki
Jak zawsze,tak i tym razem zapraszam ponownie do siebie i Was,Forumowiczów i Gości i serdecznie pozdrawiam
Nie wiem jak określić mój kolejny nowy nabytek,może biały w bordo kropki też wygrzebany spośród wielu za 27 zeta w P...ale mimo jego ciekawych wg mnie i ładnych kwiatów radość moja trwała krótko i mimo iż mam go zaledwie jedną dobę już przeznaczyłem go na straty.W trakcie wyjmowania go z celofanu wysunął się z doniczki ku mojemu wielkiemu ale chwilowemu zdziwieniu,ponieważ okazało się,że ma przegniłe prawie wszystkie korzenie,po prostu go przelewano aż przelano w markecie.Nie reklamowałem go bo spodobały mi się jego kwiaty,które są w doskonałej formie i cieszą oko-bynajmniej moje?
Pozdrawiam Wszystkich