Nie będę wymieniała ale wszystkim Wam bardzo gorąco oczywiście dziękuję że do mnie zaglądacie a przez to zachęcacie do jeszcze większej miłości do kwiatuszków
Mariola O - zroślichę miałam przyciąć ale... szkoda mi sie jej zrobiło i doszłam też do wniosku że niech sobie dziewczyna rośnie jak się tak bujła to może i jej tak dobrze

na pewno się doczekasz zresztą nie widziałam Twojej a z całą pewnością jest śliczna
heliofitka - bardzo i mnie hibusie cieszą chociaż jeden chyba mi choruje żółty usychają mu liście na całej jednej odnóżce

w sobotę się wezmę za niego jeszcze raz - może tak po pryskaniu które było konieczne teraz cierpi
elcia1974 - oczywiście masz rację no i ja mam nadzieję że nadal będą kwitły ze zdwojona siłą
APe - jeśli chodzi o storczusia to on nie jest miniaturką on po prostu jak przekwitł to praktycznie zrobił sobie przerwy i w między czasie coś go zaatakowało i po reanimacji urósł tylko tyle - ale ciesze się ogromnie

bo myślałam że nic nie będzie z kwitnienia
Lidka lmw - dziękuję
rapunzel - Jagódko masz rację i starszymi trzeba się cieszyć bo się będą gotowe obrazić i nie będą chciały rosnąć
Stokrotkania - dziękuję
elila - dziki a na owoce to hohoho długo by czekać jeśli w ogóle kiedyś będą - na razie mam sklepowe
Domimika - bardzo dziękuję i ja i kwiatuchy
Filigranowa27 - jak tylko pojawią się jakieś nowe pączki lub obecne się otworzą a ja nie przegapię tego (bo w tym czasie mogę być w pracy) to się rzecz jasna pochwalę
Pozdrówki