Cześć dziewczyny,
Agu, lawenda jeszcze nie kwitnie, ale już za chwileczkę już za momencik... niestety w przyszłym sezonie, będę musiała wymienić krzaczki, albo jakoś uformować tego jaśminowca, bo potwornie się rozrósł i wlazł na lawendę, która tak właściwie to leży. Zresztą cała ta rabata jest do podmianki. Rośnie na niej również czereśnia i to zdecydowanie nie dla niej miejsce, ale gdzie? Mój ogródek niestety nie jest z gumy

Poza tym czy ją można jeszcze przesadzić? Na latarenki wpadłam w Obi , chyba jeszcze podjadę po latarenkę domek, bo synkowi się spodobały
Agu wklej fotkę twojego oświetlenia , bo raz gdzieś mi wpadło w oko i teraz nie mogę znaleźć, a szukam inspiracji
Moje halogeny do wymiany są.
Jule to prawda, jaśminowce bywają kapryśne, szczególnie po cięciu. U mnie też susza paskudna, deszcz nie spadł wczoraj wcale, od strony Piaseczna coś szło i skręciło chyba na Dawidy

Narzekałam wczoraj na ciśnienie w kranie, a tu się okazało,że dzieciaki przykręciły w zraszaczu pokrętełko i konewką do 24 tej się męczyłam
Ewa uśmiałam się , polizać monitor
Walczę chemią, staram się pryskać pod wieczór, i jak jest bezwietrznie ; znowu moja lipa będzie ażurowa....