Gosiu dzięki za linka, tam jeszcze nie byłam, ale już dokładnie przewertowałam wątek, a naprawdę jest co podziwiać. Mnóstwo różanych piękności, cały ogród w różach- szok
Dorotko strasznie mi miło, że chciało Ci się wracać do moich wcześniejszych wątków

I cieszę się, ze moje kwiatowe fotki podobają Ci się
Mam nadzieję, że Twoje cebulki tulipanowe pięknie przetrwają i będą wspaniale zdobiły wiosenny ogród, to naprawdę szczeście, że w obecnym ogródku masz już spokój z gryzoniami
Co do pomidorków- to działalność mojej mamy i jej pasja

Ona sadzi różne odmiany, na pewno są wśród nich bycze serca, ogromne dorastające prawie do kilograma, ale jest i wiele innych . Moja mama szczególnie upodobała sobie pomidory włoskie i stamtąd ma przywożone nasiona, a później ze szczególnie dobrych odmian sama już zbiera nasionka.
Aniu u mnie trawek malutko, kilka odmian. Jakieś fotki chyba robiłam, ale nie wiem czy wszystkim. Jak będę miała dostęp do swojego laptopa to poszukam
Co do zapachu różyczek, Elzbietka bardzo delikatnie, słabiutka, ale Artur cudownie, to chyba najpiękniej pachnąca róża jaką mam. Uwielbiam pracować w jej pobliżu jak kwitnie, bo zapach rozciaga się daleko
Gosiu no śliczna, naprawdę. Zachorowałam na nią na maxa i nie spocznę aż nie kupię

:lol
Aguś, czereśnie też uwielbiam, to obok brzoskwiń moje ulubione owoce

Dlatego i jedne i drugie mam w ogródku
Bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój ogrodowy widoczek