Ogród Zenka cz.4
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Zenka cz.4
,,,jestem bardzo ciekawy czy się w moim ogrodzie przyjmie, gdyż Tajka pisała że pomimo staran straciła 2 krzaki?
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ
Andrzej
dziękuję za informacje na temat bzu koralowego.
Niepewna pogoda nie znięchęciła mnie dzisiaj do wyjazdu na działkę, po ostatnich silnych wiatrach znów zaliczyłem kolejne grabienie.Mam nadzieję że to ostatnie tego lata , za kilka dni czeka mnie koszenie trawy.
kolejne hiacynty zaczynaja kwitnienie

zakwitną poraz pierwszy

nowy nabytek berberys thun. Tiny Gold

Niepewna pogoda nie znięchęciła mnie dzisiaj do wyjazdu na działkę, po ostatnich silnych wiatrach znów zaliczyłem kolejne grabienie.Mam nadzieję że to ostatnie tego lata , za kilka dni czeka mnie koszenie trawy.
kolejne hiacynty zaczynaja kwitnienie

zakwitną poraz pierwszy

nowy nabytek berberys thun. Tiny Gold

Pozdrawiam Zenek
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Hiacynty się rozszalały,ale jakoś słabo czuje ich zapach,może dlatego ze do tej pory mało słońca było...
Bez koralowy też nabyłam i Eve i jeszcze jeden o bordowych liściach,ciekawe jak się będą sprawować u mnie...
Bez koralowy też nabyłam i Eve i jeszcze jeden o bordowych liściach,ciekawe jak się będą sprawować u mnie...

- ZENOBIUSZ
Witaj Gosiu jak do obecnej pory , nasze hiacynty były wykopywane każdego roku po przekwitnięciu, teraz zamierzamy robić to co drugi rok. Zobaczymy jak to wpłynie na ich kwitnięcie , i jakość cebul.
Marylo rzeczywiście hiacyntom naszym do pełnego kwitnienia brakuje słońca, mam nadzieje że od poniedziałku będzie go więcej.
Bez koralowy kupiliśmy za namową znajomych , ktorzy mają go w swoim ogrodzie i są z niego zadowoleni.
Mamy nadzieje że i nasz będzie ozdoba ogrodu i nie będzie stwarzał problemow.
Marylo rzeczywiście hiacyntom naszym do pełnego kwitnienia brakuje słońca, mam nadzieje że od poniedziałku będzie go więcej.
Bez koralowy kupiliśmy za namową znajomych , ktorzy mają go w swoim ogrodzie i są z niego zadowoleni.
Mamy nadzieje że i nasz będzie ozdoba ogrodu i nie będzie stwarzał problemow.
Pozdrawiam Zenek
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Zenku lada moment i hiacynty w pełni rozkwitną...podobno od jutra ma być słonecznie i cieplutko....tylko ciekawe jak długo 

- ZENOBIUSZ
Agnieszko miejmy nadzieję że wiosna już na dobre rozsiądzie się w naszych ogrodach i będziemy mogli podziwiać jej uroki.
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ
Zapowiada się piękny słoneczny dzień więc czas wyruszać w drogę /na działkę/, tam czeka mnie sporo roboty. Na dzisiaj zaplanowałem oprysk iglaków od chorób grzybowych.
Pozdrawiam Zenek
Zwiedzam dziś lubelskie ogrody i cieszę się, że wiosna wreszcie też dotarła na wschód Polski. 

Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- ZENOBIUSZ

i to co kwitnie

Pozdrawiam Zenek
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Zenku ślicznie i kolorowo się zrobiło na działce
Prześliczne wiosenne kwiatuszki prezentują swoją urodę. Tulipanki urocze, bardzo lubię wszelkie botaniczne roślinki za ich delikatność i urok 

- ZENOBIUSZ
Witaj Agnieszko dziękuję za odwiedziny. Minoł właśnie piękny słoneczny i cieply lecz bardzo pracowity dzień.
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ
Andrzeju dobrze że za kilka dni święta ,ja też będę mogł dać odpoczynek kręgosłupowi i mięśniom które dają o sobie znać. Co prawda ruch na świeżym powietrzu wskazany tylko z umiarem 

Pozdrawiam Zenek
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zenku pięknie i kolorowo w Twoim ogrodzie.
Życzę Ci, żeby bez dobrze zaklimatyzował się u Ciebie, gdyż to piękny krzew o wspaniałych, ozdobnych owocach.
Z Okazji Świąt życzę dużo zdrowia, miłgo odpoczynku w gronie Rodziny i satysfakcji ogrodniczych.
Życzę Ci, żeby bez dobrze zaklimatyzował się u Ciebie, gdyż to piękny krzew o wspaniałych, ozdobnych owocach.

Z Okazji Świąt życzę dużo zdrowia, miłgo odpoczynku w gronie Rodziny i satysfakcji ogrodniczych.