Kamyku, proszę bardzo, polecam się na przyszłość
Jola, u nas dwa piękne, ciepłe, słoneczna, prawdziwie wiosenne dni a dziś..... nawet nie chce się popatrzeć za okno

Pierzynka śniegowa zniknęła całkowicie, mam nadzieje, że śnieg zdąży popadać zanim przyjdą mrozy.
Aga, przylaszczki są super, bardzo le lubię, mam nadzieję, że za jakiś czas doczekam błękitnego, wiosennego dywanu. Na razie to pojedyncze kępki. A oczko fajna sprawa, pomyśl.
Siberio, masz rację, nasi "dysydenci" miewają przedziwne pomysły. Kto wie co im strzeli do głowy
Aniu, mam je na tapecie. Skąd wiedziałaś
Wiesiu wiesz ,że ja tez wole takie szersze ujęcia ogrodów. Pojedyncze kwiaty oczywiście są piękne, bardzo fotogeniczne, ale te szerokie kadry dają pogląd na ogólny wygląd ogrodu, choć jak to z szerszymi planami bywa nie zawsze się dobrze prezentują. Zwłaszcza, ze u mnie w ogrodzie dużo "przydasi", które nie za bardzo da się ukryć.
Dziś na odmianę troszkę fotem przedogródka. Niestety bardzo ciężki do skomponowania. Słońca bardzo mało, wąsko i do tego od dwóch lat planowany remont rur gazowych za który jakoś gazownictwo nie może się zabrać. Więc nic wiele tam nie robię, tyle, żeby chwastami nie zarosło. Miejsce dla miłośników iglaków choć jakichś szczególnych okazów tam nie ma
Dosadziłam jesienią trochę tulipanów i hortensję Grandiflora.