Największym hamulcowym jest m. A jak wiesz mam jeszcze tego trawnika do likwidacji.
Jacku, wiem, że tak naprawdę na wiosnę bedzie widac jakikolwiek efekt tej rabaty. Dlatego nie chce przesadzić.
Dlaczego mam uważać na bukszpany? Przecież one strasznie dłigo rosną.
Rybkoo, na pewno taki teren jak masz trudno zagopspodarować w krótkim czasie. Możesz zrobic na razie zarysy rabat, a potem je powiększać. Ja zaczęłam od zagospodarowania tyłu domu, bo chciałam mieć gdzie wyjść i odpocząć. Nie obchodziło mnie, że jak wchodzę nic nie ma. Masz rację, że później to może byc juz tylko dosadzeanie, przesadzanie i opieka nad mieszkającymi juz u Ciebie roslinkami. To tez jest przyjemne i o wiele mniej męczące

Aniu, będe kładła, żeby łatwiej było oddzielić kore od żwirku. U Ciebie pytałam czy ty jeszcze czymś oddzielasz?
Fabi, mnie bez przerwy dopada jakaś choroba. muszę wziąć jakieś środki uodparniające

Ja nie wiem w jakim tempie rosnie, ale widziałam juz takie rozrośnięte egzemplarze. Jest spora. Może za jakiś czas będe musiała zostawić jedną tylko. Druga pójdzie na tył.

Ja swoją kupiłam u Szmita w Ciechanowie.
Kasiu, Edena wsadziłam tam gdzie jest kratka. Tak mniej więcej po środku rabaty. Już nie mogę się doczekać jak zacznie kwitnąc.
Jolu, własnie dla wiosennych widoków kupiłam Pusha. Mogłam jakiegos świerka, ale wybrałam jego.
Zamierzam rozłożyc korę, ale muszę ją najpierw kupić.
Cały czas coś mi wypada.
Cebulki juz rosną.