. O poglądowych zdjęciach często zapominamy, bo "to takie oczywiste", przyzwyczailiśmy się do tego. Dopiero po latach widać zmiany, zupełnie jak z dziećmi.
 . O poglądowych zdjęciach często zapominamy, bo "to takie oczywiste", przyzwyczailiśmy się do tego. Dopiero po latach widać zmiany, zupełnie jak z dziećmi.Z mściwą satysfakcją zauważyłem, że też masz chwasty

. O poglądowych zdjęciach często zapominamy, bo "to takie oczywiste", przyzwyczailiśmy się do tego. Dopiero po latach widać zmiany, zupełnie jak z dziećmi.

M. chce miejsca do rozłożenia kocyka czy leżaczka, a także przestrzeni do różnych męskich gier i zabaw...No, cóż, jak zawsze, potrzebny jest kompromis :P
  M. chce miejsca do rozłożenia kocyka czy leżaczka, a także przestrzeni do różnych męskich gier i zabaw...No, cóż, jak zawsze, potrzebny jest kompromis :P
 Róże przepiękne
 Róże przepiękne  Bardzo podoba mi się szałwia, jest śliczna i niesamowicie ozdobna
  Bardzo podoba mi się szałwia, jest śliczna i niesamowicie ozdobna 

Dziękuję za podpisy róż - Othello obficie zakwitł. U mnie też ma dużo pąków, a mówią, że jest ka[ryśny w kwitnieniu.
 Dziękuję za podpisy róż - Othello obficie zakwitł. U mnie też ma dużo pąków, a mówią, że jest ka[ryśny w kwitnieniu.

bardzo podobają mi sie Twoje różyczki Othello ma super kolorek
 bardzo podobają mi sie Twoje różyczki Othello ma super kolorek  

same pieknosci
 same pieknosci 

Może ma za mało kwiatów jak dla mnie, ale tak poza tym śliczny i dłuuugo trzymający kwiat.
 Może ma za mało kwiatów jak dla mnie, ale tak poza tym śliczny i dłuuugo trzymający kwiat.
 KaRo
 KaRo 
  Zamiast kolejnych zachwytów powiem Krysiu wprost........chciałabym żeby smocza za 5 lat wyglądała jak karowa
 Zamiast kolejnych zachwytów powiem Krysiu wprost........chciałabym żeby smocza za 5 lat wyglądała jak karowa  
  ......noooo może i trochę więcej ale o tym sza
 ......noooo może i trochę więcej ale o tym sza

a mnie właśnie taki ogród się marzy , to taki zorganizowany chaos , wszędzie coś rośnie , jedno przekwita to zaczyna kwitnąć inna roślina , jak w naturze , poukładane kompozycje mają swój urok co jest faktem niezaprzeczalnym , jednak takie cuda organizuje głównie człowiek , natura rozsiewa wszystkiego po troszku , choć czasem ma i z tym problemKaro pisze:Z konieczności róże u mnie mają trudne warunki życia, rosną w totalnej ciasnocie obok siebie i obok innych krzewów i bylin i często wzajemnie się przenikają.
Nie przestrzegam jakiś reguł przy ich sadzeniu.
Lawenda dla ich towarzystwa lub inne rośliny sugerowane przez znawców mogą być stosowane tam gdzie istnieją ogrody przestrzenne u mnie muszą dzielić miejsce z pęcherznicą,szałwią,hortensją,poziomką,trzmieliną,tawułą itp... itd...