Lilie śliczne
Ogród-hal1959 cz.4
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj! Pokazalas teraz taka serie, ze przykleilam sie do ekranu. Szczegolnie ciezko mi sie oderwac od Climbing Walztime ... A ostrozka jest przepiekna! Tylko gdzie to sie kupuje? Jaeszcze sie z taka ostrozka nie spotkalam.
Halinko, nie napisalas, jakiej wysokosci jest ta roslina i jakimi kwiatami kwitnie. Nie masz zdjecia kwitnacej?
Halinko, nie napisalas, jakiej wysokosci jest ta roslina i jakimi kwiatami kwitnie. Nie masz zdjecia kwitnacej?
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Witaj Halinko
Do Twojego rosarium nie zaglądam,bo nie mogę spać o Impresje jak tak się jej naoglądam.Przyszłam do normalnego ogrodu a tu piękna Impresja,która przyćmiewa mi rozum.
A w ogóle to jestem w pracy ale nie mam "chęci do roboty"bo jestem impresjoopętana,
Widzę,że i Ty siedzisz na kompie.Już po herbatce?
Do Twojego rosarium nie zaglądam,bo nie mogę spać o Impresje jak tak się jej naoglądam.Przyszłam do normalnego ogrodu a tu piękna Impresja,która przyćmiewa mi rozum.
A w ogóle to jestem w pracy ale nie mam "chęci do roboty"bo jestem impresjoopętana,
Widzę,że i Ty siedzisz na kompie.Już po herbatce?
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś u mnie już resztki kwitnących lilii,a szkoda bo pachną pięknie i są piękne
.
Amazing to nowy nabytek i ma ostatniego kwiatka,więc jestem ciekawa czy powtórzy kwitnienie,kolor jej jest świetny z pomarańczu przebarwia się w róż
Moniu u mnie ma dobre miejsce ostróżka,mam nadzieje,że się nie zmarnuje
Gosiu te ostatnie kwiatki maja kolor czerwono różowe
,bordowe,ale nie żółte,ani pomarańczowe ,nie pamiętam już dokładnie.Mączniak na ostróżkach
,ten mączniak wszystkie kwiaty lubi
.
Izuniu ostróżkę kupiłam w punkcie ogrodniczym,gdzie większość roślin,chcesz powiedzieć,że masz ochotę na nią
.Daj znać na Pw
Co do roślinki NN ,jest raczej niska ok 20 cm tworzy kępki dość szybko,ale nie pamiętam dokładnie kwiatków,ale nie były jakieś okazałe,nie mam fotki,jakoś chyba mnie nie zachęciły do zrobienia im sesji
.
Może natknę się gdzieś na ich fotkę,tak pobieżnie szukając nie znalazłam jej
Haluś dzięki za odwiedzinki i miłe słowo
Parę fotek w upalny,słoneczny dzień.

Amazing to nowy nabytek i ma ostatniego kwiatka,więc jestem ciekawa czy powtórzy kwitnienie,kolor jej jest świetny z pomarańczu przebarwia się w róż
Moniu u mnie ma dobre miejsce ostróżka,mam nadzieje,że się nie zmarnuje
Gosiu te ostatnie kwiatki maja kolor czerwono różowe
Izuniu ostróżkę kupiłam w punkcie ogrodniczym,gdzie większość roślin,chcesz powiedzieć,że masz ochotę na nią
Co do roślinki NN ,jest raczej niska ok 20 cm tworzy kępki dość szybko,ale nie pamiętam dokładnie kwiatków,ale nie były jakieś okazałe,nie mam fotki,jakoś chyba mnie nie zachęciły do zrobienia im sesji
Może natknę się gdzieś na ich fotkę,tak pobieżnie szukając nie znalazłam jej
Haluś dzięki za odwiedzinki i miłe słowo
Parę fotek w upalny,słoneczny dzień.

- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Halinko, musze sie przyznac, nabralam wielkiej ochoty na te ostrozke. Wiesz, jak widze niebieskie kwiatki, jeszcze w takiej ilosci, to rozum gdzies ucieka i okrutnie chce je miec
Dzis powiedzialam sobie: zadnych nowych roslin, dopoki nie uporzadkuje ogrodka i nie stworze jakiegos "szkieletu" przynajmniej. Ale jak sie oprzec tym niebieskosciom
Te Twoja roslinke trudno rozpoznac bez kwiatkow.
Pisalam u siebie, ale gdybys tam nie zagladala, to napisze i tu: przesylka doszla i sadzonki zrobione! Slicznie dziekuje
Dzis powiedzialam sobie: zadnych nowych roslin, dopoki nie uporzadkuje ogrodka i nie stworze jakiegos "szkieletu" przynajmniej. Ale jak sie oprzec tym niebieskosciom
Te Twoja roslinke trudno rozpoznac bez kwiatkow.
Pisalam u siebie, ale gdybys tam nie zagladala, to napisze i tu: przesylka doszla i sadzonki zrobione! Slicznie dziekuje
Rycynus jak to rycynus - napisała Izula-a dla mnie to"klękajcie narody"hihi.
Halinko potuptalam po ogrodzie ,nabawiłam sie tylko rumieńców,bo podniosłaś mi adrenalinę- wszystkie kwiaty przecudnej urody ale ostróżki no to znowu "klękajcie narody"i nabawiłam się kompleksów.
A tak poważnie to Halinko gratuluję pięknego ogrodu z uroczą altaną i całego otoczenia pachnących kwiatów.Dobrej nocy.
Halinko potuptalam po ogrodzie ,nabawiłam sie tylko rumieńców,bo podniosłaś mi adrenalinę- wszystkie kwiaty przecudnej urody ale ostróżki no to znowu "klękajcie narody"i nabawiłam się kompleksów.
A tak poważnie to Halinko gratuluję pięknego ogrodu z uroczą altaną i całego otoczenia pachnących kwiatów.Dobrej nocy.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka