Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Monia68 pisze:Marysiu, część w ogóle nie jest oznaczona, bo pochodzą z czasów, kiedy nie przywiązywałam wagi do nazw :lol: :lol: Resztę roślin skrupulatnie zapisuję w zeszycie :lol: :lol: Pisałam kiedyś o tym kajecie w moim wątku :lol: :lol:
Monisiu daj do identyfikacji w dziale host , a zeszyt też prowadzę ale znacznie lepiej jest wkładać te tabliczki przynajmniej wiem gdzie co rośnie wiosną :lol: :lol:
x_P-42

Post »

maria5 pisze:
Monia68 pisze:Marysiu, część w ogóle nie jest oznaczona, bo pochodzą z czasów, kiedy nie przywiązywałam wagi do nazw :lol: :lol: Resztę roślin skrupulatnie zapisuję w zeszycie :lol: :lol: Pisałam kiedyś o tym kajecie w moim wątku :lol: :lol:
Monisiu daj do identyfikacji w dziale host , a zeszyt też prowadzę ale znacznie lepiej jest wkładać te tabliczki przynajmniej wiem gdzie co rośnie wiosną :lol: :lol:
...i gdzie nie deptać wczesną wiosną ;:14
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu, zgadzam się z Tobą w zupełności :lol: :lol: Znaczników nie mam, bo do tej pory trafiałam tylko na wielgaśne okropieństwa :lol: :lol: M bardzo słusznie stwierdził, że nie chce mieć sklepu w ogrodzie, pozostał więc nieśmiertelny kajet :lol: :lol:
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Pola42 pisze:
maria5 pisze:
...i gdzie nie deptać wczesną wiosną ;:14
i nie kopać ;:164 :;230 :;230
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Wczoraj jeszcze żartowałam a dzisiaj musiałam wykopać wszystkie hosty i poprzenosić gdzie indziej.Będziemy ocieplać dom i by były stratowane, rosną za blisko domu, i po mojej rabatce hostowej :( Z drugiej strony cieszę się bo dom będzie jak nowy :lol: :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kurcze, wszyscy maja tak pieknie wypielone a ja mam lenia ostatnio ech :D ;:201
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

roslynn pisze:Kurcze, wszyscy maja tak pieknie wypielone a ja mam lenia ostatnio ech :D ;:201
Sabinko u mnie to teraz przez jakiś czas będzie bałagan ale i tak nadchodzi już pora w której kwiatki zamierają i trzeba tylko sprzątać coraz to nowe usychające rośliny , więc chyba to nie jest budujące , też mam już lekką niechęć do wszystkiego ;:201
Awatar użytkownika
mme33
1000p
1000p
Od: 26 lis 2008, o 21:26

Post »

Marysiu ja na tą mahonię też zachorowałam ,ale jeszcze nie spotkałam... To jest ta o wzniesionych gałązkach z kwiatostanami na końcu, tak?
Również podziwiam za hostowisko i nazewnictwo :shock: jestem pod wrażeniem twojej wiedzy :D
Magdalena pozdrawia :)
Zapraszam do ogrodu
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

mme33 pisze:Marysiu ja na tą mahonię też zachorowałam ,ale jeszcze nie spotkałam... To jest ta o wzniesionych gałązkach z kwiatostanami na końcu, tak?
Również podziwiam za hostowisko i nazewnictwo :shock: jestem pod wrażeniem twojej wiedzy :D
Madziu to jest ta mahonia a to zdjęcie niestety nie moje bo jeszcze mi nie kwitła :lol: jest piękna
Obrazek

Madziu
mam ich tyle że muszę operować nazwami , ale wiedzy to mi brakuje niestety :oops: ;:161
x_P-42

Post »

Piękna ta mahonia, jak będą odrosty, to sobie zamawiam :)
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Polu cieszę się że ci się podoba, jak będą to nie ma sprawy bardzo chętnie ciachnę :lol: :lol:
x_P-42

Post »

maria5 pisze:Polu cieszę się że ci się podoba, jak będą to nie ma sprawy bardzo chętnie ciachnę :lol: :lol:
Trzymam Cie za słowo - przy świadkach. Jeśli tymczasem sobie nabędę, pochwalę się oczywiście :D
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Ja też pomyślałam, że jak spotkam to ci kupię za te hosteczki od ciebie :lol: :lol:
x_P-42

Post »

maria5 pisze:Ja też pomyślałam, że jak spotkam to ci kupię za te hosteczki od ciebie :lol: :lol:
Mario, przywołuję Cię do porządku !
Żadnych takich, bo - przysięgam - podjadę do Ciebie i te hosty przekopię na kompost ! A wiesz, że to mnie okaleczy na całe życie ;:99
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Jednak to dobrze że nie masz mojego adresu :;230 ;:197 kompostu nie będzie, a ja jestem ci wdzięczna, bardzo ;:79
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”