Ogródek gagawi cz.3
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
może mój jakiś mutant
mam dwie sztuki i są co prawda odrosty co jakiś czas, ale żeby aż tak
w sumie nawet jakby to tego najstarszego 20 letniego ogranicza dawny betonowy "basen" wypełniony ziemią, czyli nawet jakby chciał to poza niego nie wylezie... ciekawe jak to będzie w tym roku z kwitnieniem...
oj.. dopiero teraz papuga zobaczyłam...
mam dwie sztuki i są co prawda odrosty co jakiś czas, ale żeby aż tak
w sumie nawet jakby to tego najstarszego 20 letniego ogranicza dawny betonowy "basen" wypełniony ziemią, czyli nawet jakby chciał to poza niego nie wylezie... ciekawe jak to będzie w tym roku z kwitnieniem...
oj.. dopiero teraz papuga zobaczyłam...

Dzisiaj z okazji Dnia Ojca dostałam 2 róże od taty(hihi
)Jedna to Westerland a druga czerwona pnąca ale jak się nazywa- SKS.Póżniej Ci powiem albo sama zobaczysz.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
A Iza niecierpliwa.Gaga z M świętują Dzień Ojca więc musisz kochana poczekać na zdjęcia,ale nim zrobi świeże to spójrz na stronę 11 gdzie jest zielony a potem jak gaga wklei zobaczysz różnicę.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko, jak musisz, to możesz
Tulipany zostawia się w ziemi do czasu, aż zaczną im więdnąć liście po to, zeby cebule miały czas urosnąć. Liście moich tulipanów już znikły z powierzchni ziemi. Jeżeli u Ciebie są, to pewnie już niezbyt długo się ostaną. A ja wykopywałam także z całkiem zielonymi, jak musiałam zrobić miejsce pod jakąś roślinę i tulipany maja się dobrze 
Na zdjęcia czekałam cały wieczór, to poczekam następny ;)

Na zdjęcia czekałam cały wieczór, to poczekam następny ;)

-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
Witaj Grażynko. Czako słodki
. Zrobiłaś mu świetna sesję zdjęciową pod tytułem "Toaleta zielonego papuga, krok po kroku". Bardzo się cieszę, że CI się udało uratować Veilchenblau. Jest śliczna. A gzie chcesz posadzić milin? Bo o ile pamiętam na pergoli jest z jednej strony Veil a z drugiej glicynia?

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- gagawi
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
Aguś- z Ciebie to expresowa babka
dzięki
Iza - tulipany mają jeszcze całkiem zielone liście-akurat te, któret muszę wykopać, no ale uspokoiłaś mnie
obiecana fotka

Bogusiu - nie mam jeszcze koncepcji gdzie milina posadzić, ale wiem, że chcę go w formie drzewka... pewnie będę latać po ogródku-pustkowiu i przymierzać, gdzie mu będzie najlepiej
V po operacji trzyma się, myślę, że będzie ok.
kwitnący aniołek,

Iza - tulipany mają jeszcze całkiem zielone liście-akurat te, któret muszę wykopać, no ale uspokoiłaś mnie

obiecana fotka

Bogusiu - nie mam jeszcze koncepcji gdzie milina posadzić, ale wiem, że chcę go w formie drzewka... pewnie będę latać po ogródku-pustkowiu i przymierzać, gdzie mu będzie najlepiej

V po operacji trzyma się, myślę, że będzie ok.

kwitnący aniołek,