Ogród Idy74 2009r cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-d-a

Post »

Witaj Ido, jakoś dawno mnie u Ciebie nie było, a Ty pokazujesz dzisiaj piękne fotki z wycieczki (dokąd?), no i ze swojego ogrodu, który dojrzał i wypiękniał :lol:

Pozdrawiam.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dalo wycieczka była do Galin .10 km od mojej miejscowości .Warto tam pojechać,żeby zobaczyć przepiękne hosty i ciekawe nasadzenia cieniolubnych roślin.Jest jak w raju.A mój ogród ,no cóż po :? po odwiedzinach w waszych ogrodach wydaje mi się nieciekawy .
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ida

melduję,że bodziszek od Ciebie się przyjał.....rośnie :lol:
ida74
---

Post »

No ja myślę Tess wychaszczyłam fest sadzonkę. :lol: No i mam nadzieję,że zakwitnie jeszcze. :lol:
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To pnącze z kolorowymi listeczkami wygląda mi na aktinidię pstrolistną
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ida74
---

Post »

Olu dzięki :!: No te pnącze po prostu zajefajne i tak sobie myślę ,że chyba je sobie .... :!: Ale mój m co na to :?: :?: :!:
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wcale się nie pytaj :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
madziarynka
200p
200p
Od: 21 maja 2009, o 00:34

Post »

Witaj Ido! wpadłam z rewizytą. Miło tu u Ciebie więc na pewno będę częściej zaglądać. Dziś się tak namachałam łopatką w moim tajemniczym, sekretnym ogródku, ze już nie mam na nic siły. chaszcze powoli znikają, codziennie się coś dzieje. Jutro postaram się zdać relacje i wrzucić parę fotek. Zauważyłam, że czekasz z niecierpliwością na zakwitnięcie czosnku ozdobnego. Ja takowy wypatrzyłam w niedzielę podczas spaceru po ogrodzie botanicznym i się zachwyciłam. Specjalnie dla Ciebie:

Ps. A Twój już zakwitł?

Obrazek
ida74
---

Post »

Witaj Madziu :!: Mój czosnek już zakwitł i dzisiaj postaram się może :?: :!: wkleić fotki.Gdzieś tam na zdjęciu jest fotka z czosnkami ,ale bardzo nie widoczna. :D
Olu masz rację ,nie będę :lol: :!:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ida

a gdzie jest ten bodziszek? :oops:
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Ida oliwnik dziś idzie do ukorzeniania :)

Tez mnie kilka dni nie było i teraz chodze po ogródkach i podziwiam jak ludziom wszystko pięni rośnie :)

Szakoda, ze tak daleko mieszkasz... piękny ogród...Galin... niestety na razie niedstępny... ale może kiedyś... przejazdem..
z uśmiechami Iza
u liski
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Iduś :) Podoba mi się ten ogród w Galinach, ale niecierpliwie czekam na zdjęcia z Twojego :)
Miłego dnia :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Iduś przepiękne widoki z wycieczki :D A teraz czekam na aktualne zdjęcia z Twojego ogródka :D
ida74
---

Post »

TESS ten bodziszek na zdjęciu koło pergoli.Zdjęcie zielone z fioletowym kwiatuszkiem :wink:
Izo dzięki :D Jak będziesz przejazdem ,to zapraszam również i do mnie. :D
Monia ,Agnes zdjęcia będą ,ale muszę aparat zmienić :wink: :?

U mnie nareszcie pada drobny ,ale nasiąkliwy deszczyk.SUPER.Tyle sadzenia dzisiaj mam .
Mam stresa ,bo pierwszy raz wypuszczam syna na wycieczkę 4 dniową do Wilna :( Fakt ,ma 14 lat ,ale to jeszcze mały chłopiec.Chyba spać nie będę .
Siedzę w pracy i nudy okropne...
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Witaj Ida Kurcze pogoda mi się skiepściła :roll: , dobrze jednak że jest spokojnie bez szaleństw - nie wieje i nie graduje . Moje dziecko na pierwszą kilkudniową wycieczkę ze szkoły pojechało w wieku 8 lat , do tej pory żałuję że się zgodziłam bo praktycznie wróciło mi połowę dzieciaka - normalnie patyk , w dodatku przeziębiony i strasznie niezadowolony . Zero zainteresowania ze strony opiekunów i zero opieki :roll: .
Ty siedzisz w pracy i nudzisz się okropnie , a ja nie mogę wyjść z domu bo ciapie i też się nudzę . To nie dzień na porządki :twisted: .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”