Moi zieloni domownicy
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ewasz29
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dziękuję po raz kolejny
Miło mi ,że tyle osób do mnie zagląda .Tak szczerze to powiem ,że bardzo się obawiałam dołączenia do was do forum. Długo czytałam wasze wątki i widziałam ,że jesteście już ,,zgraną'' grupą a wiadomo ,że ciężko do takich grup się dołączyć.
A tu taka milutka niespodzianka z waszej strony mnie spotkała. A już w ogóle pomoc od tylu osób jak nie umiałam sobie poradzić z wstawieniem linka z adresem mojego wątku ... To już w ogóle poczułam się jak wśród swoich.
Dosyć roztkliwiania się ... Cas na hibiskusowe szaleństwo . Chyba będę usprawiedliwiona ,że wrzucam znowu zdjęcia hibka ,mimo ,że kwiatków jest tylko 6 ?

Trochę ciężko było zrobić dobre zdjęcie ,bo słoneczko akurat mocno świeci ...
A tu taka milutka niespodzianka z waszej strony mnie spotkała. A już w ogóle pomoc od tylu osób jak nie umiałam sobie poradzić z wstawieniem linka z adresem mojego wątku ... To już w ogóle poczułam się jak wśród swoich.
Dosyć roztkliwiania się ... Cas na hibiskusowe szaleństwo . Chyba będę usprawiedliwiona ,że wrzucam znowu zdjęcia hibka ,mimo ,że kwiatków jest tylko 6 ?

Trochę ciężko było zrobić dobre zdjęcie ,bo słoneczko akurat mocno świeci ...
- Leśny Duch
- 1000p

Kochana, bardzo się cieszymy, że jesteś
TYLKO 6?? No słonko, powinnaś się wstydzić, pokazując TAK SŁABO KWITNĄCEGO hibka
On jest przepiękny! Bardzo mi się podoba jego wygląd - prawdziwe drzewo, a do tego jeszcze tak kwitnie:) CUDO:)
TYLKO 6?? No słonko, powinnaś się wstydzić, pokazując TAK SŁABO KWITNĄCEGO hibka
On jest przepiękny! Bardzo mi się podoba jego wygląd - prawdziwe drzewo, a do tego jeszcze tak kwitnie:) CUDO:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

Pokazuj pokazuj! ja się właśnie przełamałam, jak LeNka się pokazała - Ty też się pokaż:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie